Ministrul raspunde plangerilor cetatenilor.


Vreau sa avem si noi asemenea ministri! 
                                Păi să-i căutăm prin Canada și să-i aducem, urgent ,la noi ,în România! 


Ministrul canadian al apărării are un simț al umorului negru extrem de bine dezvoltat. Nu îmi pot imagina pe cineva din actuala administratie SUA sau  din Marea Britanie, din Europa (ce sa mai vorbim?!), cu o functie guvernamentala atât de importantă care să compună un astfel de răspuns genial!!  Așadar, iată ce s-a  întâmplat.
 
O femeie din Canada cu vederi liberale a scris o multime de scrisori către Guvernul canadian, plângându-se de tratamentul asupra insurgentilor închiși (teroriști), care sunt tinuti captivi în inchisori ale Sistemului Afgan National de Corectie.
Ea a cerut un răspuns la scrisoarea ei şi a primit următorul răspuns:

  National Defence Headquarters
  M Gen George R. Pearkes Bldg.,
 15 NT 101  Colonel By Drive
  Ottawa, ON K1A 0K2, Canada
 
    Stimată con-cetăteană îngrijorată,
    Vă mulțumesc pentru scrisoarea dumneavoastră recentă, în care vă exprimați îngrijorarea  profundă față de tratamentul teroriștilor  talibani și Al-Qaeda capturați de  forțele canadiene, care au fost ulterior transferați la guvernul afgan și sunt în prezent deținuți de oficiali afgani în facilități ale Sistemului      Național de Corecție din Afganistan.
    Administrația  noastră ia în serios aceste  probleme și opiniile dumneavoastră au fost auzite tare și clar aici în Ottawa. Veți fi încântată să aflați, că datorită preocupărilor cetățenilor asemenea dumneavoastră, vom crea un nou program aici, la Departamentul Apărării Naționale, care să fie numit  "Programul liberal de asumare a responsabilității pentru ucigași", sau PLARU pe scurt.
    În conformitate cu liniile directoare ale  acestui nou program, ne-am decis, pe bază de proces, să aducem mai mulți teroriști care să fie plasați în casele cetățenilor îngrijorați de această cauză, cum sunteți dumneavoastră, în întreaga țară, sub îngrijirea personală a acestor  cetățeni".
    Deținutul dumneavoastră personal a fost selectat și este programat pentru transport sub pază înarmată la domiciliul dumneavoastră din Toronto lunea viitoare.
   Mohammed Ahmed bin Mahmud este deținutul dumneavoastră și trebuie să fie îngrijit în conformitate cu standardele cerute personal de dumneavoastră în scrisoarea de reclamație. Veți fi încântată să aflați că vom efectua inspecții săptămânale pentru a ne asigura că standardele de îngrijire pentru Ahmed sunt proporționale cu recomandările dumneavoastră.
   Deși Ahmed este sociopat și extrem de violent, sperăm că sensibilitatea față de ceea ce a fost denumită  "o problemă de  atitudine a sa" îl va ajuta să depășească aceste defecte de caracter. Poate că aveți dreptate când descrieți aceste probleme ca fiind doar diferențe culturale. Am înțeles că aveți de gând să îi oferiți consiliere și școlarizare la domiciliu, vă recomandăm insistent să angajați niște îngrijitori personali. Vă rugăm să vă avertizați prietenii evrei, vecinii sau rudele cu privire la musafirul din casa dumneavoastră, că ar putea deveni agitat sau chiar violent, deși suntem siguri că vă veți înțelege cu el. El este, de asemenea, expert în construirea unei mari varietăți de dispozitive explozive, din produse comune de uz casnic, astfel încât este posibil să doriți să păstrați  aceste elemente încuiate, cu excepția cazului în care, în opinia dumneavoastră, acest lucru ar putea să-l jignească. Teroristul adoptat de dumneavoastră este un expert în lupta corp-la-corp și poate curma viața umană cu chestii simple, precum un creion sau o unghieră.
  Vă sfătuim să nu-i cereți să demonstreze aceste competențe, nici în casa dumneavoastră nici oriunde ați alege să-l plimbați în timp ce îl ajutați să se adapteze la viața din țara noastră.
  Ahmed nu va dori să interacționeze cu dumneavoastră sau fiicele dumneavoastră decât din punct de vedere sexual, din moment ce el vede femeile ca o formă de proprietate, dumneavoastră neavând astfel nici un drept, nici acela de a-i refuza cererile sale sexuale. Acesta este un subiect deosebit de sensibil pentru el.
    De asemenea, trebuie să știți că el a arătat tendințe violente vizavi de femeile care nu respectă codul vestimentar pe care el îl recomandă ca ținută adecvată.  Sunt sigur că vă veți bucura de anonimatul oferit de burka de-a lungul timpului.
Doar amintiți-vă că și asta face parte din respectul pentru "cultura și libertatea credințelor religioase", așa cum ați scris în scrisoarea dumneavoastră.
      Aveți grijă de Ahmed și amintiți-vă că vom încerca să vă punem un consilier la dispoziție pentru a vă ajuta în orice dificultăți cu care vă veți confrunta în timp ce Ahmed se adaptează la cultura  canadiană.
    Vă mulțumim din nou pentru grija dumneavoastră. Apreciem cu adevărat atunci când oameni ca dvs.  ne informează cu privire la modul corect de a ne face treaba şi sunt îngrijorați pentru semenii noștri.
    Mult noroc și Dumnezeu să vă binecuvânteze.
 
  Cu prietenie,
  Gordon O'Connor
  Ministrul Apărării Naționale





https://ipmcdn.avast.com/images/icons/icon-envelope-tick-green-avg-v1.png
Virus-free. www.avg.com










--
Trimis din Gmail Mobil


--
Eva








Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…