Te trzesti noaptea? Iata de ce!

Acestea sunt adevăratele motive pentru care te trezești în miezul nopții! Trebuie să știi asta!


Dacă ți se întâmplă foarte des să te trezești în miezul nopții și să dai vina pe ceașca de cafea pe care ai consumat-o seara, ar trebui să știi că de vină este energia din corpul tău.

Medicina chinezească spune că oamenii se trezesc în miezul nopții , la anumite ore, datorită meridianelor energetice din organism, deoarece corpul nostru este asemeni unui ceas.

Dacă te trezești la ore diferite, înseamnă că în organismul tău există un blocaj, care corespunde anumitor părți ale organismului, astfel:

orele nepotrivite pentru trezire


1. Între 21:00 și 23:00

Dacă nu poți dormi în acest interval orar, înseamnă că te confrunți cu stresul și grijile. Acestea sunt cele care te fac să te simți nesigur, așa că îți recomand să faci câteva exerciții de meditare, înainte de culcare.

2. Între 23:00 și 1:00

La această oră, meridiana din zona fierei este actvă și nu te lasă să dormi, probabil că ai o dezamăgire emoțională. Poate că te judeci prea des, încearcă să ai mai multă răbdare cu tine.

3. Între 1:00 și 3:00

Energia acestei merdiane este strâns legată de ficat și indică furie sau energie yang. Probabil că suferi de anxietate și de aceea nu poți dormi. Încearcă să te descoperi pe tine, să mănânci sănătos și să ai un stil de viață echilibrat.

4. Între 3:00 și 5:00

La această oră, meridiana legată de plâmâni este foarte activă, ceea ce înceamnă că plămânii sunt energizați. Dacă te trezești la această oră, înseamnă că nu te poți relaxa. Încearcă să respiri adânc și să elimini energia negativă.

5. În intervalul 5:00 și 7:00

Acesta este momentul în care meridiana intestinului gros este activă. Intestinul gros detoxifică sistemul digestiv, așa că dacă obișnuiești să te trezești în acest interval, lucru pe care mulți îl facem, trebuie să știi ca acesta este motivul pentru care simțim întotdeauna nevoia de a merge la toaletă.

Despre autor:
Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook sau Google+.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…