10 Alegeri pe care le vei regreta peste 10 ani

Iata cele 10 alegeri pe care le vei regreta peste 10 ani si cum sa incerci sa le eviti:

1. Nu esti tu insuti ca sa impresionezi pe altii

Daca iti vei arata o masca mereu in fata lumii, intr-o zi nu va mai fi nimic sub ea . Pentru ca atunci cand iti petreci prea mult timp concentrandu-de pe modul de perceptie a altcuiva despre tine, in cele din urma vei uita cine esti cu adevarat . Deci, nu te teme de hotararile altora ; stii in inima ta cine esti si ceea ce esti cu adevarat. Tu nu trebuie sa fi perfect pentru a impresiona sau pentru a inspira oamenii . Trebuie sa-i inspiri si sa-i impresionezi asa cum esti tu, natural, cu tot cu imperfectiunile tale.

lucruri pe care le vei regreta ca nu le-ai facut

2. Lasi pe altcineva sa-ti creeze visele tale

Cea mai mare provocare in viata este sa descoperi cine esti cu adevarat ; a doua cea mai mare provocare este sa fi fericit cu ceea ce ai descoperit. O mare parte dintre aceastea reprezinta decizia ta de a-ti urma ceea ce ti-ai propus si visat . Sunt oameni care nu sunt de acord cu tine ? Foarte bine . Inseamna ca mergi pe jos, pe propria cale . Uneori, veI face lucruri considerate nebune de altii , dar atunci cand emotia te va cuprinde , atunci vei cu adevarat ca faci ceea ce trebuie .

3. Iti pastrezi o companie negativa

Nu lasa pe cineva care are o atitudine negativa, sa ti-o dea si tie . Nu-l lasa sa ajung la tine . Ele nu pot apasa pe tragaci daca nu le dai arma . Atunci cand va amintiti ca pastrarea ca apropiati a oamenilor negativi este o alegere , in loc de o obligatie , elibereaza-te si mentine o companie plina de bunatate in loc de furie , generozitate in loc de lacomie , si rabdare in loc de anxietate .


4. Esti egoist

O viata plina de fapte de iubire si un caracter bun este cea mai buna piatra de mormant . Cei care te-au inspirat si au impartasit dragostea ta, o sa va aminteasca cum i-ai facut sa se simta,foarte mult timp dupa cele intamplate. Deci, trebuie sa ai o inima deschisa nu una de piatra . Ce ai facut pentru tine, sigur moare cu tine ; ceea ce ai facut pentru altii sigur va ramane .

5. Eviti schimbarea implicit cresterea

Daca vrei sa-ti cunosti trecutul uita-te in prezent. Daca vrei sa stii viitorul tau, uita-te in actiunile prezente . Trebuie sa dati uitarii trecutul pentru a face loc viitorului ; trecutul este uitat , nu o sa se intoarca . Daca sunteti de acord cu acest lucru, chiar acum luati masuri pentru a aborda , pozitia viitoare pentru un succes de durata .

6. Renunti cand totul devine greu

Nu exista esecuri , doar rezultate. Chiar daca lucrurile nu se desfasoara asa cum te-ai fi asteptat , nu fi descurajat si nu renunta.Incearca sa afli ce poti sa faci pentru a gasi rezolvarea. Cel care continua sa avanseze cu un pas, la un moment dat, va castiga in cele din urma . Deoarece daca o lupta este castigata, va mai dura pana la victoria finala . Este un proces care se desfasoara cu pasi mici , deciziile si actiunile se construiesc treptat , insa legate unele de altele, in cele din urma, vor conduce la acel moment de triumf.

7. Incerci sa-ti organizezi in detaliu fiecare lucru, cat de mic ar fi el

Viata ar trebui sa curga lin , nu sa fie strangulata . Uneori, ar trebui sa va relaxati si sa lasati viata se curga, fara griji neincetate si micromanagement. Respirati adanc . In cazul in care va aflati intr-un loc aglomerat, puteti merge intr-o padure, nu mai ezitati, incercati si totul va fi mult mai bine. Nu trebuie sa stii exact ceea ce trebuie facut. Lasa-te condus de normalitate. Viata nu este in perfecta ordine , daca intelegeti sau nu . Este doar nevoie de ceva timp pentru a reusi sa conectezi toate punctele .

8. Rezolvi mai putin decat meriti

Sa fi suficient de puternic pentru a da drumul si suficient de intelept sa asteptati pentru ceea ce meriti . Uneori trebuie sa te lasi doborat atunci cand esti mai mic si sa te ridici, mai tarziu, mult mai sus decat ai fost vreodata . Uneori, ochii trebuie sa fie spalati de lacrimile tale , astfel incat sa poti vedea posibilitatile din fata ta, cu o noua si mai clara viziune.

9. Asteptarea zilei de maine

Problema este ca, tu mereu ai mai mult timp liber decat crezi. Dar intr-o zi, te vei trezi, si nu vei mai avea timp pentru lucrurile pe care le-ai dorit dintotdeauna sa le faci . Si in acel moment vei realiza ca nu ti-ai atins obiectivele stabilite in viata, cautand o serie de scuze pe care nici tu nu le vei considera adevarate.

10. Esti lenes si insipid

Lumea nu-ti datoreaza nimic, tu esti dator lumii . Deci, nu mai visa cu ochii deschisi si incepe sa faci ceva . Dezvolta-ti o coloana vertebrala , nu o clavicula . Asuma-ti intreaga responsabilitate pentru viata ta - preia controlul. E prea tarziu sa stai si sa astepti ca cineva sa faca ceva. Intr-o zi, cineva va avea nevoie de tine...si acela esti chiar TU.


*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului 10 Alegeri pe care le vei regreta peste 10 ani

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…