TOPESTI GHEATA DE PE PARBRIZUL MASINII IN DIMINETILE GEROASE!

Un articol de Razvan

Nu cred ca exista persoana care sa nu urasca diminetile geroase, acelea in care coboara la masina si trebuie sa inceapa sa racaie gheata acumulata pe parbriz...Sa nu mai vorbim de cazurile in care gheata este prea groasa.

Aceasta problema, pe langa faptul ca este neplacuta, ne face si sa intarziem la serviciu de nenumarate ori, asta daca nu ne organizam timpul si nu ne trezim cu cel putin 20-30 de minute mai devreme.

Tocmai de aceea am incercat sa gasesc o metoda care sa ne usureze viata in aceste dimineti geroase.


Metoda este foarte simpla, si nu te costa aproape nimic sa o pui in aplicare. Trebuie doar sa o pregatesti de seara, asta pentru a o avea disponibila dimineata.

Ce trebuie sa faci...

Vei avea nevoie de 1 litru de apa si 5-6 lingurite de sare.

Umple cu apa un recipient cu pulverizator, apoi toarna peste linguritele de sare. Poti prepara separat intr-o oala amestecul , apoi il poti turna in recipient. Inchide bine recipientul si agita pana cand sarea s-a dizolvat complet.

Dimineata, inainte sa iesi din casa, ia recipientul cu tine si cand ajungi la masina, pulverizeaza acest amestec pe parbrizul inghetat.

Vei observa singur cum gheata se va topi instant. Poti folosi aceasta metoda chiar daca este depus si un strat de zapada.... 

In acest mod vei scapa de problema mainilor inghetate si cu siguranta nu vei mai intarzia la serviciu.

Vedeti, ieftin, practic si foarte eficient!

Despre autor:
Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

Istorta Romaniei in 16 episoade din « grotele Vaticanului »