SCAPI DEFINITIV DE VARICE daca UNGi PICIOARELE CU ACEST ULEI

Un articol de Calin Petru Barbulescu
 
Aceasta planta medicinala este recunoscuta pentru proprietatile ei vindecatoare si se foloseste in multe creme pentru piele. Este vorba de galbenele.


Galbenelele sunt originare din India si sunt des folosite in medicina naturista. Potrivit studiilor, aceasta planta purifica si relaxeaza vasele sanguine si reduce nivelul colesterolului seric, mai ales atunci cand este combinata cu papadie sau paducel. In plus, actioneaza si ca un sedativ usor si este benefica in boala de angina pectorala.

Pentru prepararea remediului propus de noi ai nevoie cam de 50 de fire de galbenele proaspete. Spala florile, usuca-le, apoi pune-le intr-un borcan incapator si toarna peste ele 1 litru de ulei de masline. Inchide borcanul si tine-l la soare timp de 4-5 saptamani. Dupa aceasta perioada, strecoara uleiul si aplica-l extern pe piele ca sa grabesti vindecarea arsurilor (inclusiv a arsurilor solare) si sa scapi de varice!

Balsam pentru varice:

Preincalzeste la foc mic o jumatate de kilogram de untura. Dupa topire, toarna peste ea doua maini de flori proaspete de galbenele si o mana de scoarta maruntita de castan salbatic. Cand amestecul incepe sa spumege, ia-l de pe foc si continua sa amesteci timp de 5 minute.

Acopera oala si depoziteaz-o intr-un loc racoros timp de 24 ore, dupa care reincalzeste preparatul amestecand continuu pana la topirea completa. Strecoara amestecul prin tifon steril si toarna-l intr-un borcan curat. Depoziteaza borcanul intr-un loc uscat si intunecos.


In fiecare seara, unge-te cu acest balsam pe zonele afectate de varice, fara sa le masezi. Se recomanda sa bei concomitent si ceaiul prezentat mai sus ca sa curati organismul de toxine.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…