Femeia infidela o recunosti dupa...




1.

10 TRASATURI CARACTERISTICE FEMEILOR CARE ISI INSALA BARBATII - NUMARUL 2 SI 7 SUNT CELE MAI POPULARE...

1. SE DETASEAZA FATA DE FAMILIE

Un semn concludent ca te insala este adancirea detasamentului ei fata de familie si de anturajul comun. Majoritatea femeilor care insala incep sa evite astfel de contacte din sentimente de vinovatie si remuscare.

Cu cat se detaseaza mai mult de ceea ce va aduce impreuna, cu atat cresc sansele sa se desprinda definitiv de tine.

2. TE CICALESTE NON-STOP

Adio discutii armonioase cand femeia ajunge sa te bata la cap non-stop. Practic, se leaga de orice pretext ca sa rabufneasca si sa te puna la punct. Din nou, asisti la manifestarea unui mecanism de defulare a vinovatiei adunate in interior. Daca incepe sa te taxeze cu fiecare ocazie si ridica tonul din orice, n-ar fi de mirare sa te insele.

3. ARE UN PRIETEN „MISTERIOS”

Nu-ti face probleme in privinta prietenilor despre care iti vorbeste, ci teme-te de cei pe care ii ascunde de tine! Daca iese deseori cu cineva despre care nu iti divulga mare lucru, e cazul sa iti pui intrebari serioase cu privire la fidelitatea ei.

4. EVITA INTREBARILE SIMPLE SI LA OBIECT

Daca devine dintr-odata foarte circumspecta si suspicioasa si ajunge sa se gandeasca de doua ori inainte sa-ti raspunda chiar si la intrebarile banale, ar fi cazul sa-ti pui probleme. Cel mai bun semn ca te insala este cand trage de timp ca sa caute un raspuns cat mai bun inainte sa deschida gura. Ai in vedere inclusiv raspunsurile din capul locului defensive.

Cu cat incepe sa tainuiasca mai multe despre lucrurile pe care altadata ti le-ar fi spus fara sa stea pe ganduri, cu atat este mai probabil sa aiba pe altcineva.

5. ISI SCHIMBA BRUSC PRIORITATILE

Cand o femeie se indragosteste de un alt barbat, toata viata ei ajunge sa graviteze tot mai mult in jurul acestuia. Nu se mai tine de cuvant, intarzie sau anuleaza pe ultima suta de metri intalnirile cu tine, se distanteaza de tine tot mai mult.

In linii mari, orice gest menit sa impuna distanta intre voi poate fi catalogat drept un semn ca este infidela fata de tine.

6. SE IMBRACA SEXY MAI DES CA DE OBICEI

Cel mai bun semn ca are pe altcineva! Tot timpul o vezi aranjata si dichisita. Este modul ei de a-si alimenta sex-appealul redobandit. Doar aminteste-ti cum se aranja la inceputul relatiei voastre...

In plus, majoritatea femeilor mai afisaza acest comportament cand se simt cu musca pe caciula, cand o comit cum s-ar spune. Poarta bijuterii noi, haine noi, se aranjaza mai bine ca oricand. Nu mai pleaca nici pana la piata fara sa se machieze.

7. DEVINE MAI INDEPENDENTA

Pe masura ce se apropie de alt barbat, femeia isi revendica independenta fata de tine. Cu cat incepe sa faca asta mai curand, cu atat ii va fi mai usor sa se desparta de tine definitiv la un moment dat (asta daca se hotaraste sa faca acest pas).

Devine tot mai centrata pe sine si incepe sa lase deoparte planurile facute impreuna. Nu mai exista planuri de viitor care sa va includa pe amandoi. Cauta libertate si iti arata fatis acest lucru, doar ca nu are curajul sa-ti divulge si motivele exacte.

8. ARE UN LIBIDOU MAI SCAZUT

E clar, cand scade apetitul sexual, e musai sa-ti pui intrebari. Pe scurt, nu te mai vrea. Fie te refuza de tot, fie ajunga sa dicteze totul in pat. Totul e cand vrea ea, daca vrea ea, cum vrea ea.

La acest prag sunt sanse mari ca deja sa te fi inlocuit cu altcineva si pe plan sexual. In cel mai bun caz, faptul ca refuza contactul fizic poate fi o tentativa de-a ei de a-si usura lucrurile pe plan sentimental in momentul despartirii propriu-zise.

9. NU-TI SPUNE NICIODATA UNDE SE AFLA

E mereu plecata, dar isi tine programul secret. Te plimba cu vorba si nu iti zice niciodata concret unde se afla.

Fie pleaca „cu treburi”, la plimbare, sa rezolve nu stiu ce probleme sau sa cumpere nu stiu ce. Nu te obosi s-o intrebi cand se intoarce, raspunsul ei va fi la fel de vag.

10. DEVII INEXISTENT

Ce poate fi mai rau decat o partenera care te bate la cap tot timpul pentru orice maruntis? O partenera care se preface ca nu existi!


Multi barbati au parte de acest tratament cand femeia devine infidela. Schimbarea de comportament poate fi brusca sau treptata, aproape insesizabila. Evident ca nu-i mai pasa ca existi, are pe altcineva!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

Istorta Romaniei in 16 episoade din « grotele Vaticanului »