Efectele sunt suprinzatoare cu ghimbir si ulei de cocos.

Un articol de Cristian Iacov

Acest unguent se numara printre cele mai versatile si mai eficiente creme fara prescriptie medicala. Aplicat pe piele, unguentul degaja incet vapori care reduc congestia nazala si calmeaza tusea....

Dar produsul functioneaza la fel de bine si ca analgezic.....

Iata principalele scopuri in care il poti folosi:


1. Calmarea durerilor de cap

Pentru a scapa de durerile de cap obisnuite, aplica putin unguent pe tample sau inhaleaza vaporii dupa ce l-ai preparat, asta pentru a calma durerile cauzate de sinuzita.

2. Calmarea durerilor musculare

Aplica unguentul pe zonele dureroase si maseaza-l usor in piele. Infasoara apoi zonele de aplicatie intr-un prosop.

3. Calmarea durerilor de urechi

Durerile de urechi pot semnala o infectie, dar pot fi si un simptom al racelilor.Remediul recomandat consta in introducerea in ureche a unei bilute de vata imbibate in acest unguent seara inainte de culcare. Pana a doua zi, durerile vor ceda complet.

4. Vindecarea micozei unghiilor

Unge cu unguentul minune unghiile afectate de mai multe ori pe zi pana la cedarea completa a infectiei. Atentie, este un tratament de durata care se poate intinde pe mai multe saptamani sau chiar luni.

5. Repararea calcaielor crapate

Seara inainte de culcare, aplica unguentul pe calcaie si pe talpi, apoi incalta-te cu sosete si baga-te in pat. A doua zi la trezire, spala-te pe picioare cu apa rece si exfoliaza pielea cu o piatra ponce.

6. Alungarea insectelor

Aplicarea unei cantitati mici de unguent pe piele si pe haine tine insectele la distanta. De asemenea, unguentul calmeaza iritatiile si mancarimile cauzate de intepaturile de insecte.

7. Alungarea animalelor

Daca vrei ca animalele fara stapan sau „lighioanele” salbatice sa nu-ti mai devasteze curtea si gradina, unge mereu cu acest amestec caile de acces ale acestora.

8. Vindecarea vanatailor si a taieturilor superficiale

Aplica un strat subtire de unguent si putina sare pe vanatai ca sa le grabesti vindecarea.

Cum sa-ti prepari unguentul:


Combina doua lingurite de ghimbir pudra cu 100 de ml de ulei de cocos. Amesteca bine, apoi pastreaza la frigider. Poti folosi si ghimbir proaspat insa trebuie sa-l dai pe razatoarea cea mai mica. O combinatie mai omogena cu siguranta vei obtine din ulei de cocos si ghimbir pudra.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

REALITATEA in care traim??? De ZIUA LIMBII ROMANE!!! Pentru NEPOTII si STRANEPOTII nostri!!!