copii stelari



despre copii cu capacități senzoriale și extrasenzoriale impresionante
 

Copii stelari, cu gene extraterestre

Vasile Rudan - Thu, 09/06/2016 - 20:24
Începând cu anul 1980 au început să circule numeroase informații în mass-media internațională, despre copii cu capacități senzoriale și extrasenzoriale impresionante. Recent a fost difuzat pe canalul internațional de televiziune History, un film documentar pe această temă. Copiii cu gene extraterestre se remarcă printr-o inteligență deosebită și prin abilități paranormale nemaiîntâlnite la specia umană terestră. Oamenii de știință, ce sunt implicați în cercetarea acestui fenomen inedit, au emis ipoteza potrivit căreia acești copii beneficiază de gene provenite din alte sisteme solare. Din inițiativa guvernului Chinei, în anul 1982 a fost pornită o campanie de căutare a copiilor stelari și au descoperiți peste 100.000 copii cu gene de  proveniență extraterestră. Nu se știe ce s-a întâmplat cu acești copii. Mii de copii stelari sunt răspândiți la ora actuală pe toate continentele planetei noastre.

Copii cu gene extraterestre

Copiii stelari se remarcă prin inteligență deosebită și prin abilități extrasenzoriale anormale pentru specia umană, cum ar fi comunicația telepatica absolută, detecția și teledetecția extrasenzorială fără limite în timp și spațiu, premoniția unor evenimente ce se vor desfășura în viitor, vederea prin medii solide, posibilitatea vindecării instantanee a unor boli considerate incurabile de medicina alopată actuală și alte talente incredibile. O fetiță din China când și-a apropiat palmele de mugurii unor plante, mugurii au înflorit instantaneu. Iar o fetiță dintr-un stat european, a făcut să apară fizic și să dispară un superb cal alb într-o pădure neumblată, în prezența unei echipe de cercetare. Voi reveni asupra acestui caz, pe parcursul articolului. Am informații din surse credibile, că o parte dintre copii stelari au fost dați pe mâna unor agenți de informații fără scrupule (a se citi: violenți, cu mintea redusă), care au avut sarcina să le înfrângă voința, pentru a fi exploatați ca biosenzori în activitatea informațională. Am cunoscut îndeaproape un individ care a participat la torturarea psihică unor copii cu gene extraterestre, ce și-a petrecut ultimii 4 ani din viață imobilizat într-un fotoliu vechi, în propriile sale dejecții, incapabil să se miște. Cealaltă parte a copiilor stelari, se pare că a fost trimisă în tabere de "reeducare".
Care să fie explicația acestui fenomen neobișnuit? Să fie vorba de o invazie extraterestră asupra speciei umane, prin transmitere intrauterină a unor  gene nepământene, după cum opiniază cercetătorii implicați în studiul copiilor stelari, sau este vorba de un salt în evoluția omenirii, provocat de fenomene neștiute de știința umană contemporană? Copiii stelari posedă puteri psihice neomenești, putând să manipuleze spațiul și timpul. Un posibil răspuns (parțial) pe această temă, vom găsi în cercetările românești, ale căror rezultate au fost secretizate de M.Ap.N.

Cercetări românești asupra copiilor stelari

În țara noastră a început căutarea copiilor cu gene extraterestre spre finele anilor '60. Referitor la această temă, în interviul publicat în revista Nexus new times magazine nr.12/2009, ed. în limba română, am declarat:
"În anii următori, datorita unor descoperiri făcute cercetători ruși, investigațiile noastre au fost extinse și asupra potențialului extrasenzorial latent al unor copii. În mod semioficial, se urmărea elaborarea unor programe de antrenare a unor copii extra-senzitivi pentru comunicații telepatice și pentru localizarea vestigiilor arheologice din subsol. Într-o etapa ulterioară, pregătirea acestora urma să fie orientata și către alte domenii de frontieră, inaccesibile investigării prin mijloacele tehnice actuale. Nu ar fi exclus să fi existat si o componenta aplicativa militara în cadrul acelor programe, pe care eu nu o cunoșteam. […] Se știa cu certitudine, că la vârsta copilăriei, omul deține zeci de milioane de neuroni în plus față de vârsta adultă, neuroni ce se pierd în perioada școlarizării prin neutilizarea acestora. Iar între cele câteva zeci de milioane de neuroni activi […] sunt posibile miliarde de conexiuni, ce ar putea îmbogăți substanțial programul „hard disk"-ului cerebral uman. Vă dați seama ce zestre genetica formidabila pierde omul, din cauza propriei sale ignoranțe? Am lucrat cu copii care obținuseră performante excepționale. Vizualizau mental cavități subterane și alte neomogenități ale subsolului, localizau cu precizie vestigii arheologice aflate sub nivelul solului, descriau până și inciziile de pe fragmente de ceramica aflate în pământ."
Iar în articolul intitulat Omul și potențialul său extrasenzorial, publicat în Jurnal Paranormal, am oferit informații suplimentare:
"Cercetările din România au vizat două obiective principale: 1. Căutarea unor modalităţi practice prin care excedentul bioenergetic existent la vârsta copilăriei ar putea fi folosit drept „carburant" pentru comunicaţii extrasenzoriale; 2. Dacă copiii cu dotare genetică superioară pentru comunicaţii extrasenzoriale prezintă detalii fizice exterioare, ce ar putea facilita identificarea operativă a acestora. Studiile româneşti au semnalat posibilitatea conversiunii potenţialului bioenergetic execendentar, în suport energetic pentru comunicaţii telepatice şi detecţii extrasenzoriale. Totodată, s-a relevat existenţa unor detalii fizice particulare la copii cu înalt potenţial extrasenzorial, inclusiv în zonele din spatele genunchilor, menţionate de cercetătorii americani de la Departamentul de psihiatrie al Universităţii Cornell, din New York". Din analiza preliminară estimativă efectuată asupra fotografiilor unor copii, postate pe internet, ar rezulta că numărul copiilor cu gene posibil extraterestre s-a dublat în prezent, comparativ cu începutul anilor '70.
Am cunoscut o fetiță în vârstă de 3 ani și 6 luni, care avea fantastica capacitate de a vindeca instantaneu, prin atigere cu mâna, bolile pe car e medicii le declarau ca fiind letale. (A se vedea în acest sens articolul din Jurnal Paranormal, cu titlul Vindecarea paranormală instantaneee nu este un mit!). Am participat totodată, la un eveniment paranormal straniu, creat de un copil într-o pădure din zona Vârtoapele, în Munții Orăștiei. Eram cu o echipă de cercetare formată din câțiva specialiști geofizicieni, condusă de un academician. Eram însoțiți de o fetiță în vârstă de 9 ani, fiica unui cercetător. La un moment dat, un membru al echipei noastre a întrebat-o cum se simte. "Minunat! a răspuns copila. Acuma îmi doresc un cal alb." Și peste câteva minute s-a ivit un superb cal alb, ce s-a îndreptat către dânsa. După ce l-a mângâiat pe cap, calul alb s-a întors și a dispărut din câmpul nostru vizual. "Acuma sunt fericită!" a exclamat fetița. Am fost martor ocular, împreună cu ceilalți cercetători, la acest eveniment neobișnuit, ce nu putea fi explicat prin intermediul științei actuale. Era un copil cu gene extraterestre, care avea capacități extrasenzoriale neomenești. Se pare că putea manipula spațiul și timpul. Abilitățile copiilor stelari se mențin pe tot parcul vieții, dacă nu sunt compromise de adulți prin intervenții "educative" sau răuvoitoare.

Semeni adulți cu puteri paranormale neobișnuite, de proveniență extraterestră

Image removed by sender.Potrivit surselor documentare, Bruno Gröning (foto) - cel mai mare vindecător uman cunoscut în istoria medicinii alterative, vindeca instantaneu câte 5000 – 10.000 de bolnavi. În privința fantasticei sale capacități tămăduitoare, au depus mărturie medici germani, dintre care unii au fost vindecați instantaneu de Bruno Gröning. Medicii, care au văzut cu ochii lor vindecările miraculoase,  au declarat:
„Bolnavii s-au sculat din scaunele cu rotile și au început apoi să le împingă singuri. Lucrul acesta l-am văzut cu ochii mei. Când am văzut efectele la cei în cărucioare, la tânărul orb care a început să vadă iar mai târziu la tatăl meu, logic că mi-am schimbat părerea. Atunci trebuie să-ți schimbi părerea, realitatea te convinge."
"Când ani de zile ai văzut un bărbat cu brațul strâmb, care deodată poate să-și miște brațul, apare întrebarea firească: cum vine asta? Abia de atunci am început să vorbesc în favoarea lui Gröning, lucru ce înainte nu l-aș fi crezut. Propria mea vindecare m-a convins de faptul, că el a putut face ceva, ceea ce în cazul meu nu a reușit nici un medic. […] Am strigat de câteva ori: pot să mișc brațul!"
"Natural, priveam totul foarte sceptic. Nu știam deloc unde să încadrez asta: hipnoză, autosugestie. Nu se putea încadra în nicio categorie la care  m-aș fi gândit. Era ceva cu totul diferit, ceva ce nu trăisem niciodată înainte, ceva ce cu mintea mea nu puteam pricepe. [...] Acolo vindecările se petreceau în mod masiv. "
Fost pacient paralizat, în scaun cu rotile: „Am început să alerg și să sar!"
(Mai multe informații găsiți în articolul publicat în Jurnal Paranormal, cu titlu Bruno Gröning – un miracol în psihoterapie).
Image removed by sender.
Mii de bolnavi incurabili așteaptă să fie vindecați instantaneu de Bruno Gröning.

În scurta sa viață, Bruno Gröning a trăit modest, neluând nici un ban de la bolnavii pe care îi vindeca. Spunea că în cazul în care ar fi luat bani pentru serviciile sale, din momentul acela și-ar fi pierdut cu siguranță harul de a tămădui. 
Image removed by sender.Indianca Shakuntala Devi (foto), supranumită computerul uman, la vârsta de 3 ani a dovedit că posedă o abilitate fantastică de a reține numere complexe. La 6 ani a făcut o demonstrație matematică la Universitatea din Mysore, iar în 1977 a extras rădăcina pătrată din 188132517, mai repede decât computerul. A calculat în numai 50 de secunde a 23-a rădăcină unui număr de 201 cifre. În 1980, la Imperial College din Londra i s-a pus întrebarea cât face 7686369774870 înmulțit cu 2465099745779. A răspuns în 28 de secunde: 18947668177995426462773730. Cele 28 secunde au inclus calculul și răspunsul la întrebare. În 1988, Shakuntala Devi fost testată de profesorul de psihologie Arthur Jensen, de la Universitatea din California. Printre alte teste, a fost întrebată cât face radical din 61629875, sau să afle ce număr ridicat la puterea 15, face 170859375. Ea a calculat mai repede, decât a reuşit profesorul Jensen să copieze răspunsurile date de computer. Și exemple de acest gen ar putea continua, fără să schimbe datele problemei.
(A se consulta și articolul cu titlul Miracole ale creierului uman, apărut în Jurnal Paranormal). 

Cum recunoașteți dacă  aveți un copil cu gene extratereste

Image removed by sender.Copiii stelari sunt dotați cu o inteligență superioară, ce de multe ori nu poate fi sesizată de către persoanele adulte. Au o privire inteligentă,  de o seriozitate  matură. Interceptează pe cale telepatică gândurile voastre. Au abilități extrasenzoriale neomenești. Văd fenomene invizibile pentru adulți și pot manipula pe cale psihică spațiul și timpul. Pot vindeca instantaneu maladii incurabile din punctul de vedere al medicinii alopate actuale. Dacă observați asemenea comportamente la copiii voștri, este bine să nu difuzați informații despre acest lucru. Caracteristicile fizice ale copiilor cu gene extraterestre constituie secrete de stat, rezultatele cercetărilor efectuate în diverse țări fiind clasificate operativ la nivel guvernamental. Secretizarea informațiilor despre copiii stelari ar avea drept scop, protejarea acestora de intervenții neavenite din partea unor adulți.

Ipoteze elaborate de oameni de știință, referitoare la copii cu gene extraterestre

Oamenii de știință care studiază cazurile în speță, au elaborat două ipoteze, diametral opuse. Dacă copiii stelari și semenii adulți cu puteri extrasenzoriale neumane sunt genetic extratereștrii, trebuie să ne așteptăm în viitorul apropiat la o invazie asupra pământenilor, pornită din alt sistem solar. Este posibil ca la un moment dat să le fie activată, prin impuls telepatic, o anumită funcție cerebrală, pentru ca umanoizii stelari să preia controlul asupra omenirii. Undele telepatice străbat instantaneu spații astronomice. Voința maselor umane ar putea fi blocată printr-o  armă extraterestră, ce produce instantaneu amnezie totală în rândul speciei umane, prin ștergerea informațiilor existente pe "hard diskul" cerebral. Fiecare individ cu gene terestre ar rămâne dezorientat pe loc, incapabil să gândească iar procesele sale metabolice se vor diminua. Credeți că scriu lucruri improbabile? Mai gândiți-vă.
A doua ipoteză, favorabilă pământenilor, prevede că populația planetei noastre este supusă la un salt genetic evolutiv, datorită unor fenomene situate dincolo de limitele cunoașterii, cum ar fi finalizarea unui ciclu în mișcarea de precesie a Pământului, care se încheie la fiecare 26.000 de ani și pășirea omenirii într-o nouă eră, cu posibilități benefice asupra speciilor terestre. Avantajele preconizate pot fi însă contracarate de două fenomene cosmice majore, ce se suprapun în perioada actuală: inversarea polarității magnetice terestre și inversarea polarității magnetice Solare, care au efecte bulversante asupra biocâmpului uman, animal și vegetal. Oamenii de știință nu știu nici care vor fi urmările orientării actuale ale sistemului nostru solar, către centrul Galaxiei Calea Lactee, unde există o imensă gaură neagră, cu masa echivalentă cu 4.000.000 de sori, ale cărei legi fizice nu sunt cunoscute de știința actuală. În plus, începând cu anul 2017, potrivit unui comunicat dat de către NASA, vor începe bombardamente cu asteroizi asupra Pământului; la care se adaugă beligeranța morbidă a speciei umane terestre.
Prin publicarea acestui articol, autorul nu a urmărit să provoace teamă în rândul cititorilor. Nu putem sta însă în continuare cu capul în nisip, sperând că vom fi feriți de viitoare cataclisme, ce se vor abate asupra omenirii. Suntem responsabili, în mare măsură, pentru disfuncțiile structurale ivite în planeta noastră și la nivelul speciilor biologice terestre. Trebuie să fim conștienți de fenomenele periculoase pe care le-am creat noi înșine, cu bună știință, și să ne asumăm cu responsabilitate partea noastră de vină; și, în limitele posibilităților, să încercăm să dregem ce am stricat. Jurnal Paranormal pledează pentru trezirea omenirii din euforia actualei civilizații tehnologice poluante, pe care a scăpat-o de sub control, și revenirea la legile divine ale Naturii.
(Pentru acest articol au fost folosite fotografii existente pe internet.)
Share on




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS