Controleaza greutate masand 4 puncte

Un articol de Razvan

Acupunctura si acupresura ajuta oamenii sa isi depaseasca anumite probleme de sanatate de mii de ani. Daca vei masa aceste 4 puncte de pe corpul tau, vei pierde instant din greutate.

Descopera mai jos cele patru puncte cheie pentru pierdere in greutate!


Acupresura nu este o inselatorie si nici o tehnica vaga, ci una medicala, complexa.

Pe scurt, logica sa consta in faptul ca fiecare organ din corpul uman, care foloseste direct canalele energetice este asociat unor anumite puncte de pe corp.

Asadar, daca iti doresti sa imbunatatesti functionarea unor organe interne, este necesar sa localizezi punctual corespondent, si sa il masezi corespunzator. Daca vei urmari instructiunile, metabolismul tau isi va imbunatati functionarea, iar rezultatul va consta in faptul ca te vei simti energic pe parcursul zilei, iar excesul de grasime va fi incet incet eliminat, pentru ca acumularea va fi oprita.

Vei incepe sa iti controlezi apetitul si iti vei crea un stil complet nou, dar sanatos, de viata.

Acestea sunt punctele care te vor ajuta sa scapi de greutatea in exces:

1. Urechea


Masand acest punct, vei reusi sa accelerezi functionarea metabolismului, care contribuie la iutirea pierderii in greutate in toate zonele corpului. Masajul trebuie facut cu degetul mare timp de 3 minute, de 3 ori pe zi, exercitand o presiune usoara si continua pe ureche.

2. Fata


Acest punct se gaseste chiar intre nas si buza superioara. Este necesara stimularea sa de 2 ori pe zi, timp de 5 minute. Acest masaj ajuta la controlarea foamei si anxietatii. Daca ai obiceiul de a manca din cauza stresului, aceasta metoda este perfecta pentru tine!

3. Brat


Acesta este un punct cheie al corpului, deoarece fiecare parte a energiei intestinale trece prin el. Masandu-l, corpul se va relaxa, eliberand caldura excesiva si contribuind la imbunatatirea functionarii intestinale. Trebuie sa masezi acest punct de 2-3 ori pe zi, vreme de un minut.

4. Picior


Acesta este cel mai des tratat punct in acupresura. El poarta numele de Zu San Li. Nu numai ca imbunatateste digestia, dar ajuta si la atenuarea unor procese inflamatorii din organism. El se gaseste in spatele genunchiului. 

Pentru o mai buna functionare, acopera genunchiul cu palma, daca alegi genunchiul stang, foloseste mana stanga, si invers pentru geninchiul drept. Punctul se afla intre locul unde se gaseste varful degetului mic si inelarul in forma unei mici adancituri dintre oase. Maseaza punctual zilnic, seara, caci este potrivit daca vrei sa slabesti ( poti pierde din greutate pana la aproximativ jumatate de kg saptamanal).

Insa nu masa inainte de a merge la culcare, deoarece poate provoca insomnie. In timpul presiunii, vei experimenta un usor discomfort, chiar durere, asa cum se presupune ca trebuie sa se intample, caci altfel rezultatul dorit nu va putea fi obtinut.

Despre autor:
Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Sursa: finelivingadvice. Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook
- See more at: http://www.secretele.com/2016/05/maseaza-aceste-4-puncte-de-pe-corpul.html#more

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…