Acest leac uimitor vechi de 5000 de ani scade tensiunea arteriala si vindeca bolile pulmonare, impotenta, reumatismul si gastrita


Reteta originala a acestui leac miraculos stravechi a fost gasita intr-o manastire din Tibet in urma cu 5000 de ani. Remediul este deosebit de eficient, si se adreseaza unui spectru larg de boli si afectiuni.

Leacul este de fapt atat de puternic incat se recomanda sa fie folosit doar o singura data in decurs de cinci ani.


Principalul sau ingredient este usturoiul, care poseda proprietati antiseptice si antivirale puternice.

Efectele terapeutice ale remediului

Acest puternic remediu antic se recomanda in cazurile de impotenta, de artrita, reumatism si de plamani, precum si pentru gastrita, sinuzita, hipertensiune si hemoroizi.

In plus, este extrem de eficient pentru slabit, stimuleaza metabolismul si imbunatateste acuitatea vizuala si auditiva.

Reteta

Ingrediente:

- 350 grame usturoi

- 200 ml alcool etilic 95% sau rom (daca alegi sa folosesti alcool, asigura-te ca nu contine metanol sau clorura de benzalconiu) Cantitatea de amestec preparata este suficienta pentru aproximativ 12 zile.

Mod de preparare:

Curata usturoiul de coaja, zdrobeste-l, apoi amesteca-l cu alcoolul. Toarna amestecul intr-un recipient din sticla sterilizat si lasa-l la macerat timp de zece zile.

Dupa aceasta perioada de timp, strecoara lichidul si toarna-l din nou in recipientul folosit, apoi tine-l la frigider cateva zile.

Mod de utilizare:

Toarna cateva picaturi de remediu intr-un pahar cu apa si bea-l inainte de fiecare masa a zilei. Cel mai indicat este sa folosesti o singura picatura inainte de micul dejun si de pranz, si doua sau trei picaturi inainte de cina.

Despre autor:
Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Sursa: first-americans. Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook!
Sursa foto:livingthefrugallife.com
- See more at: http://www.secretele.com/2016/04/acest-leac-uimitor-vechi-de-5000-de-ani.html#more

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

REALITATEA in care traim??? De ZIUA LIMBII ROMANE!!! Pentru NEPOTII si STRANEPOTII nostri!!!