scapa de gindaci

Gandacii sunt insecte foarte persistente, care apar de unde nu te astepti si care sunt foarte greu de eradicat. Pe piata exista multe produse eficiente impotriva gandacilor, dar toate sunt pe baza de chimicale puternice si nocive pentru sanatatea omului si a animalelor de companie.

Citeste mai departe ca sa afli cum poti sa scapa de aceste insecte fara sa utilizezi produse periculoase.

Gandacii vor disparea odata pentru totdeauna!


Ia un galbenus de ou crud si amesteca-l cu 50 g de acid boric praf. Amesteca bine pana la obtinerea unui amestec gros, dupa care framanta compozitia si ruleaz-o in gramajoare mici.

Lasa substanta la uscat timp de o ora, apoi asaza gramajoarele peste tot prin casa, in colturi, in dulapurile din bucatarie, in dulapul de haine, pe rafturi, in baie etc.

Daca nu gasesti acid boric sub forma de praf, poti folosi solutie de acid boric cu concentratie de 3%. Amesteca 100 ml de acid boric cu un galbenus de ou si adauga faina pentru a obtine un amestec gros. Efectul este identic cu cel al acidului boric praf.

Gandacii vor fi atrasi de gramajoarele de acid boric si se vor apropia sa le studieze cu antenele. La contact, gandacii raman blocati in consistenta lipicioasa, nemaiavand nicio sansa sa-i avertizeze pe ceilalti.

Dar acidul boric nu este numai o capcana lipicioasa, ci si un instecticid eficient. Desi metoda nu produce rezultate rapide, capcanele cu acid boric vor face victime serioase in decurs de cateva saptamani, iar repetarea procedeului descris are efecte garantate pe perioade mai indelungate de timp. 

Este o metoda eficienta de a eradica toti gandacii din locuinta.

Deoarece exista posibilitatea ca femelele de gandaci sa fi depus intre timp oua, se recomanda sa pui din nou in practica metoda la 6 luni dupa eliminarea primei infestatii.

Nu-ti face probleme cu privire la toxicitatea gramajoarelor de acid boric, sunt perfect sigure pentru om si animalele de companie. Acidul boric are un efect puternic asupra gandacilor in ciuda toxicitatii foarte reduse.
- See more at: http://www.secretele.com/2016/03/cum-poti-scapa-definitiv-de-gandaci.html#more

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

Suleyman Magnificul toate episoadele online traduse