Mesaj pentru sanatate si noroc.




> Un mesaj primit de la greci ti-l voi trimite si tie tradus in limba romana si sper sa-ti aduca mult noroc si sanatate in viata 
Citeste-o...

> Sfantul Nectarie este doctor si vindeca bolile . Aceasta scrisoare a fost scrisa pe 3/10/1995 si trebuie sa faca inconjurul lumii. 
    Sfantul Nectarie te  va rasplati in 45 de zile. Multi dintre cei care au scris-o au fost rasplatiti. Nectarie cred in tine. Sanatate,bucurie si fericire da-mi.. Acest document a fost trimis la tine pentru noroc. Originalul este in Anglia. A a facut inconjurul lumii de 9 ori. Acuma  norocul este trimis la tine. Vei primi noroc in termen de 4 zile de la primirea scrisorii. Trebuie sa o trimiti la altii. Nu e o gluma. Trimite o copie oamenilor carora crezi ca au nevoie de noroc. Nu trimite bani deoarece soarta nu are pret. Nu pastrati aceasta  scrisoare. Va rog! trimiteti 20 de copii ale scrisorii si vezi ce se va intampla in 4 zile. Jocul-lant a venit din Venezuela si a fost scris de un misionar din America de Sud.
> Atentie la urmatoarele:
 Cineva a primit scrisoarea in 1993 si a spus secretarei  lui sa-i faca 20 de copii si sa le trimita prin posta. La cateva zile mai tarziu a castigat la LOTO 2.000.000 de dolari.Altcineva a primit scrisoarea si a uitat-o. A avut-o asupra lui mai mult de 96 de ore. Si-a pierdut serviciul. Mai tarziu a gasit scrisoarea  si a expediat-o postal in 20 de copii. La cateva zile mai tarziu a gasit o slujba mult mai buna. Cineva a primit scrisoarea si nu a crezut. A aruncat-o. La 9 zile dupa aceea a murit. Te rog nu o ignora. F U N C T I O N E A ZA!



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

Istorta Romaniei in 16 episoade din « grotele Vaticanului »