Fetiţa UNICĂ în lume, nu oboseste niciodata!


Fetiţa UNICĂ în lume care uimeşte lumea ştiinţifică. Ea nu oboseşte, nu simte durere şi rezistă fără mâncare - FOTO

La cei 7 ani, Olivia Farnsworth din Marea Britanie a reuşit să uimească toţi medicii care au văzut-o.
Olivia arată la fel precum un copil obişnuit, dar posedă un set de abilităţi cu totul nemaîntâlnite. Nu oboseşte niciodată, nu simte durere şi rezistă mai multe zile fără mâncare.
Astea toate datorită unei condiţii medicale rare: suferă de o tulburare a cromozomilor, cu care medicii nu s-au mai confruntat până acum. De altfel, aceştia cred că fetiţa este singura persoană din lume care are toate simptomele simultan.
Mama ei a declarat că starea medicală a copilului este atât de rară, încât medicii nu au găsit un nume pentru ceea ce are ea
"O dată, a fost lovită de o maşină şi târâtă câţiva metri mai încolo. Am început să strig, să ţip, a fost groaznic. În schimb, Olivia s-a ridicat liniştită, a venit spre mine şi m-a întrebat ce s-a întamplat?", a declarat mama copilului Niki Farnsworth.
Mama ei spune că a observat prima dată semnele bizare ale bolii când copilul avea doar câteva luni. "Nu îi creştea părul. N-a avut păr până la patru ani şi jumătate." Niki Farnsworth mai povesteşte că există şi simptome negative:  Olivia are de multe ori crize violente, din senin. "O dată a început să strige la mine, să mă înjure şi să mă loveasă, de faţă cu toată lumea. M-am simţit îngrozitor de ruşinată", a povestit femeia.
Din cauza faptului că nu se ştie exact ce boala este, Niki încearcă să strângă fonduri pentru cercetarea medicală a fiicei sale, în speranţa că va afla de ce suferă şi se va putea vindeca.
Sursa: Examiner



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS