Infectiile tractului urinar eiliminate sigur, urgent, naturist!

Infectiile tractului urinar pot reprezenta o discutie destul de ciudata, insa e important ca aceasta problema de sanatate sa nu fie neglijata, intrucat poate recidiva.

Asadar, acest remediu natural te va ajuta sa scapi de bacterii si sa previi boala. Toate persoanele care au suferit din cauza acestei infectii stiu cat de dureroasa si de persistenta poate fi. Oricum, remediul s-a dovedit a fi un antibiotic extrem de eficient in tratarea acestei afectiuni.




Aceasta combinatie de radacina de patrunjel si lamaie, cu miere si ulei de masline devine un remediu puternic, cu proprietati antibiotice si antivirale impotriva bacteriilor.

Ingrediente:

– 250 de grame de radacina de patrunjel;

– 250 de grame de lamaie cu coaja;

– 250 de grame de miere;

– 250 de ml de ulei de masline

Preparare: 

Marunteste radacina de patrunjel si lamaile nedecojite, apoi amesteca-le la blender cu mierea si uleiul de masline.

Vei obtine un amestec pe care trebuie sa il pui la borcan si sa il depozitezi la frigider. Ia o lingura in fiecare dimineata, pe stomacul gol.

Dupa aproximativ o saptamana, vei scapa in mod sigur de bacteria care cauzeaza infectia.

Nota: 

Este recomandat sa achizitionezi mierea direct de la producator. Cel mai bine este sa folosesti lamai care nu au fost tratate natural. Daca ai cumparat lamai de la supermarket, lasa-le sa stea mai intai in apa cu otet pentru cateva ore. Dupa aceea, spala-le bine. Deasemenea, radacina de patrunjel trebuie bine spalata.
- See more at: http://www.secretele.com/2015/12/spune-adio-infectiilor-urinare-cu.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Secretele+%28secretele%29#sthash.NFKfAEpf.dpuf

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…