Diabetul controlat simplu, naturist!

Diabetul este o afectiune care apare pe fondul cresterii cantitatii de glucoza din sange, pe care organismul nu o mai poate gestiona in mod corespunzator. Acest lucru se datoreaza in special faptului ca pancreasul ori nu mai produce suficienta insulina, ori nu mai produce insulina deloc, adica acea substanta ce sprijina absorbtia celulara a glucozei.

Exista si cazuri in care pancreasul poate produce suficienta insulina, dar substanta produsa nu functioneaza corespunzator (rezistenta la insulina). Diabetul este incurabil, neexistand un leac propriu-zis. Problemele de diabet necesita un tratament paleativ permanent. Din fericire, insa, exista multe remedii casnice simple si usor la indemana pentru a tine sub control boala.




Mai mult de 380 de milioane de oameni din intreaga lume sufera de diabet. Potrivit OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii), pana in 2030 se preconizeaza ca numarul de cazuri de diabet se va dubla. In prezent, diabetul este responsabil pentru un numar mai mare de decese decat cancerul de san si SIDA la un loc. De asemenea, boala este principala cauza a accidentelor vasculare cerebrale, insuficientelor cardiace, amputarilor, insuficientelor renale si a pierderii vederii.

Mentinerea glicemiei intre limitele normale este esentiala pentru sanatatea organismului. Pentru a reduce simptomele diabetului, se recomanda sa mentii o medicatie adecvata, dar si o terapie naturista continua coroborata cu un regim alimentar echilibrat si sanatos. Iata un remediu naturist foarte eficient, a carui preparare presupune folosirea a doar 2 ingrediente simple si usor accesibile.

Ingrediente:

- 6 lamai

- 300 g de radacina de telina

Instructiuni:

Spala si da pe razatoare radacina de telina, apoi pune-o intr-un vas emailat. Adauga in vas lamaile stoarse, acopera vasul cu un capac, dupa care pune-l intr-o oala mai mare plina cu apa. Pune oala cea mare pe foc pana ce apa ajunge la temperatura de fierbere.

Odata ce apa a dat in clocot, redu focul si mai tine oala la foc mic timp de doua ore. Ia apoi oala de foc, scoate vasul din interior, si pune-l la racit. Transfera fiertura intr-un borcan sau alt recipient din sticla, inchide-l etans, apoi tine-l la frigider.

Mod de folosire:

Consuma acest preparat puternic in fiecare dimineata pe stomacul gol, cu 30 de minute inainte de micul dejun. Cantitatea preparata urmand pasii de mai sus este suficienta pentru un tratament de 2 luni. Dupa fiecare administrare, glicemia serica se echilibreaza in decurs de 2 ore.
- See more at: http://www.secretele.com/2015/12/cum-poti-tine-sub-control-diabetul.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Secretele+%28secretele%29#sthash.mvFjtyjy.dpuf

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…