Bai termale in Bucuresti




Proiect dezvoltat ÎN PREMIERĂ în România:
Bucureştiul devine, din iarnă, capitala termală a Europei

THERME BUCUREŞTI. În câteva luni, Bucureştiul va surclasa metropole europene cu tradiţie în utilizarea apelor termale - Roma, Viena, Budapesta, odată cu deschiderea celui mai mare Therme din Europa construit greenfield. Apa termala de o calitate unica in lume alaturi de cele peste 800.000 de plante, din care
multe sunt raritati sau exemplare unicat, vor recrea atmosfera unei vacante tropicale, tot timpul anului, la mai putin de 10 de minute de centrul Capitalei. Investiţia în întregul proiect se ridică la 50 de milioane de euro.
THERME BUCUREŞTI. Proiectul este dezvoltat in premiera pentru Romania şi va plasa Capitala inaintea altor metropole europene cu traditie in utilizarea apelor termale - Roma, Viena, Budapesta. Investitia in
Therme Bucuresti este realizata de A-HEAT GROUP AG, concern cu societati in portofoliu care au o istorie de peste 80 de ani cu sediul la Viena, lider la nivel mondial in domeniul solutiilor energetice industriale, scrie HotNews.ro.
THERME BUCUREŞTI se află în nordul Capitalei, în comuna Baloteşti, în apropierea magazinului Hornbach, după cum se poate vedea din imaginile disponibile pe Google Earth.
Lucrarile de constructie ale proiectului Therme Bucuresti au inceput in 2013, investitia initiala situandu-se la 29,64 milioane de euro.
Pana la finalizare, investitia totala in Therme Bucuresti se va ridica la aproximativ 50 de milioane de euro, prin extinderile ce i-au fost adaugate.
THERME BUCUREŞTI. Potrivit lui Hubert Spegel, CEO al grupului, proiectul va fi operational in aceasta iarna, cand urmeaza sa-si deschida portile pentru public.
Bucurestenii locuiesc in al doilea cel mai mare oras termal din Europa, primul fiind si cea mai veche capitala termala cunoscuta in istorie: Roma.
"Ne-a convins sa dezvoltam acest proiect faptul ca Romania are o mare traditie in ceea ce priveste utilizarea apelor termale. Calitatea celor din nordul Bucurestiului este cel putin comparabila cu a celor de la Baile Herculane, dar si din alte zone termale din tara, iar acest lucru este de notorietate publica inca din anii '80, cand mai multe lucrari tehnice de specialitate mentionau potentialul aflat in nordul Bucurestiului.
Proiectul Therme Bucuresti transforma in beneficiul oamenilor o resursa naturala valoroasa, printr-o investitie care plaseaza Capitala pe primul loc in ceea ce priveste dimensiunea, complexitatea tehnica si arhitecturala, dar mai ales facilitatile de relaxare si divertisment pe care le ofera unui astfel de loc," a explicat Hubert Spegel, CEO A-HEAT GROUP AG.
 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS