E-coli si alte bacterii daunatoare distruse de Aceasta bautura.

Un articol de Maya 

Escherichia coli este o bacterie naturala a colonului, unde are utilitatea de stopare a reproducerii bacteriilor nocive.

Daca apare in alta parte a corpului, poate cauza probleme serioase. Cea mai comuna problema a tractului urinar, a vezicii si altor organe, daca nu este tratata corespunzator poate deveni o afectiune cronica, serioasa si de durata, care poate sa afecteze organismul.




Cand apare in tractul urinar, bacteria poate cauza diferite infectii, iar medicatia nu poate rezolva usor aceasta problema de sanatate. Folosind o serie de antibiotice pentru tratarea acestei bacterii periculoase, organismul ( mai ales la femei) poate dezvolta alte infectii fungice, iar daca este tratata cu antibioticele gresite, sistemul imunitar si bacteriile bune pot fi compromise.

Iata un remediu eficient, pe care il poti pregati acasa si care ajuta organismul sa elimine aceasta bacterie din locurile unde nu ar trebui sa fie!

Ingrediente:

- 1 l de vin alb de casa( fara coloranti si alte substante)

- 3-4 fire de rozmarin ( de preferat, proaspete)

- 10 catei de usturoi 

Mod de preparare :

Taie usturoiul si amesteca-l cu vinul si rozmarinul. Lasa compozitia la temperatura camerei, intr-un recipient de sticla timp de 10 zile. Agita ocazional. Dupa ce incepi consumarea bauturii, depoziteaza sticla la frigider.

Adultii trebuie sa consume o lingura dimineata, pe stomacul gol, iar copiii o lingurita. Tratamentul dureaza 40 de zile. Dupa aceasta perioada, consulta medicul specialist. Bacteria ar trebui sa dispara din tractul urinar. Rozmarinul lupta impotriva celorlalte bacterii, fiind folositor si impotriva stafilococului auriu dar si impotriva candidei.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Maya este autor pentru Secretele.com - Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

Istorta Romaniei in 16 episoade din « grotele Vaticanului »