Cancerul invins de papadie

Ceaiul de papadie este un ceai extras din radacina plantei. Studiile recente efectuate asupra proprietatilor medicinale ale papadiei au demonstrat faptul ca planta poate fi un remediu puternic impotriva cancerului. Tratamentul naturist pe baza de papadie este superior chimioterapiei, intrucat vizeaza si omoara doar celulele canceroase, fara a afecta si celulele sanatoase ale corpului.

 In plus, papadia detine proprietati de curatare a ficatului si de reducere a colesterolului. Este bogata in vitamina B6, tiamina, riboflavina, vitamina C, fier, calciu, potasiu, acid folic si magneziu. 

Cercetarile efectuate la Universitatea din Windsor din Canada au scos la lumina efectele benefice ale papadiei, dand astfel o sansa in plus pacientilor de cancer. Cercetarile arata ca papadia dezintegreaza celulele canceroase in 48 de ore, fara a afecta si celulele sanatoase. Tratamentul continuu cu radacina de papadie poate distruge o buna parte din celulele canceroase.

Reteta de ceai din flori de papadie

Ingrediente

• 8 flori de papadie

• 350 ml de apa clocotita

• Zahar brun dupa gust

Mod de preparare

Toarna apa clocotita peste flori si lasa florile la infuzat timp de 5 minute. Apoi poti adauga zahar brun.

Reteta de ceai din radacina de papadie

Ingrediente

• 1 lingura de radacina de papadie prajita

• ½ lingura de ghimbir proaspat tocat

• 350 ml de apa

• Miere sau zahar brun dupa gust

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele intr-un vas, cu exceptia mierii, si se aduce apa la punctul de fierbere. Se fierbe apa timp de 5 -10 minute, apoi se strecoara amestecul, se adauga miere dupa ce s-a racit si se serveste rece.

Modul de prajire a radacinii de papadie

In primul rand trebuie sa scoti cu grija din pamant radacinile de papadie. Odata extrase, spala-le bine pentru a indeparta urmele de pamant si de murdarie. Taie apoi radacinile in bucati cam de marimea degetului mare si pune-le in apa rece, mestecand din cand in cand. Acest lucru ajuta la indepartarea urmelor de murdarie ramase.

Taie din nou radacinile, de data aceasta ceva mai marunt. Acum sunt gata de prajire. Pune-le intr-o folie pentru prajituri si baga-le la cuptor. Seteaza cuptorul la o temperatura de 180 de grade si lasa-le timp de 90 de minute.
- See more at: http://www.secretele.com/2015/11/ceaiul-de-papadie-dezintegreaza.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Secretele+%28secretele%29#sthash.QzbvPX3n.dpuf

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

REALITATEA in care traim??? De ZIUA LIMBII ROMANE!!! Pentru NEPOTII si STRANEPOTII nostri!!!