Cruduta se marita cu B.G.

Daniela Crudu e îndrăgostită până peste cap şi a început deja să facă planuri de nuntă. Ba chiar a ales şi naşii: Bianca Drăguşanu şi Victor Slav.

Exuberantă pe ecran, dar foarte secretoasă în ceea ce priveşte viaţa personală, Daniela Crudu e îndrăgostită până peste cap de iubitul ei. Ba chiar şi-a făcut planuri de nuntă cu respectivul bărbat, pe care îl ţine, deocamdată, departe de camerele de filmat.
Bruneta a fost dată de gol chiar de către Bianca Drăguşanu, care a mărturisit că ea şi Victor vor şi naşii tinerilor îndrăgostiţi.
"Daniela este foarte îndrăgostită şi prevăd, în calitate de prietenă, că undeva la anul, pe vremea asta, Daniela se va căsători. Va trebui să mă gândesc de pe acum ce model de rochie i se potriveşte. Eu şi Victor vom fi naşii Danielei Crudu, mai mult ca sigur", a declarat Bianca, la Antena Stars.
Nu este pentru prima dată când Bianca Drăguşanu vorbeşte despre planurile de viitor ale Danielei Crudu. În urmă cu câteva luni, ea a scris, pe pagina de Facebook, că bruneta se va mărita anul acesta. De altfel, şi Cruduţa a început să posteze imagini cu iubitul ei pe conturile de socializare, dar are grijă ca acestuia să nu i se vadă niciodată chipul.


Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/daniela-crudu-marita-bianca-dragusanu-dat-o-de-gol-eu-victor-nasi-556209.html#ixzz3ptoaE43Q

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…