Astmul invins naturist!

Un articol de Calin Petru Barbulescu
Astmul este o boala cronica de plamani, care blocheaza caile respiratorii, si care are ca rezultat eliberarea unei cantitati mari de mucus si dificultati in procesul de respiratie. In Romania, boala este des intalnita, peste 1 milion de persoane suferind de aceasta afectiune.

Din pacate, majoritatea persoanelor considera ca nu exista un remediu natural eficient, care sa le vina in ajutor. Chiar daca aparatul special pentru astm este foarte util in preajma unui atac, exista si modalitati de prevenire a unui atac pe viitor, fara a face apel la medicatie.

Desi boala se poate manifesta la orice varsta, copiii sunt cei mai sensibili. Deasemenea, astmul nu afecteaza sistemul imunitar slabit, dar slabeste sistemul imunitar. 

Manifestarea bolii

O zi obisnuita in cazul unei persoane care sufera de astm incepe cu un suierat astmatic, tuse si durere in piept. Urmeaza problemele de respiratie, care se transforma in blocajul cailor respiratorii. Ziua se termina, in cele din urma, cu o tuse persistenta, urmata de o secretie consistenta de mucus.

Astmul este o boala care iti afecteaza activitatile de zi cu zi, limitatandu-te in desfasurarea multor lucruri. Nu poti niciodata sa stii cand vei avea un atatc. Plimbarea sau alergatul in timpul verii sau primaverii nu sunt niste optiuni potrivite in cazul unei persoane care sufera de aceasta boala. In plus, alergenii si caile respiratorii inflamate inrautatesc situatia si atacul se poate manifesta. Tu ai nevoie de o solutie imediata.

Cel mai indicat este, in aceasta situatie si pentru sanatate in general, sa bei un pahar de suc de lamaie. Sucul de lamaie contine foarte multa vitamina C, un antioxidant puternic care ajuta sistemul imunitar si desfunda caile respiratorii.

Tinand cont de faptul ca producerea unui atac de astm are loc cand sistemul imunitar este slabit, este foarte important ca persoanele suferind de aceasta afectiune sa aiba grija sa isi mentina imunitatea ridicata. Stresul este un element care contribuie la aparitia unui atac de astm, iar un sistem imunitar scazut cauzeaza atacuri mai dese de astm.

Cum am spus si mai sus, cel mai bun lucru pe care il poti face pentru sanatatea ta este sa bei un pahar de suc de lamaie dimineata. Datorita continutului ridicat de vitamina C si a altor ingrediente, el actioneaza ca o sita, filtrand bacteriile si infectiile. Daca il combini cu putin ghimbir, vei obtine un amestec foarte puternic.

Ghimbirul este recunoscut pentru proprietatile antiinflamatorii si pentru capacitatea de a actiona asupra blocajelor cailor respiratorii, cu certitudinea ca nu se vor mai bloca. Oricum, se recomanda consultarea unui medic inainte de a incepe un tratament naturist.

Ingrediente:
  • 3 lamai
  • O bucata de 2-3 cm de ghimbir
  • 2 litri de apa
Instructiuni:

Pregatirea este foarte usoara. Taie lamaile felii, curata ghimbirul si marunteste-l. Adauga cele doua ingrediente intr-un borcan incapator, apoi toarna apa peste ele.

Lasa acest amestec la frigider peste noapte.

Dimineata vei avea remediul pregatit pentru a fi consumat. Se consuma doar partea lichida!
Ingrediente optionale:
  • un sfert de ardei rosu iute
  • o lingurita de tumernic
  • o jumatate de castravete
  • un ananas
Chiar daca ardeiul rosu si tumernicul nu sunt tocmai cele mai gustoase ingrediente pentru bautura ta, ele ofera numeroase beneficii pentru sanatate. Avantajele pe care le dau te vor convinge sa le incluzi in bautura ta. Poti sa adaugi si un strop de sirop de artar, un ingredient care iti va creste energia si va da bauturii un gust mai puternic. 
Sucul obtinut se consuma in felul urmator - un pahar de 200 de ml, dimineata dupa micul dejun!

Procedand in acest mod, vei preveni aparitia atacurilor de astm in cel mai natural mod, inainte ca respiratia sa fie afectata, si sa aiba repercursiuni negative asupra sanatatii, in general.
- See more at: http://www.secretele.com/2015/10/opreste-aparitia-astmului-consumand.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Secretele+%28secretele%29#sthash.ariDyK4c.dpuf

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…