Un congresmen a furat paharul din care a baut papa Francisc: Ce-a facut cu el depaseste orice inchipuire

Un congresmen a furat paharul din care a baut papa Francisc: Ce-a facut cu el depaseste orice inchipuire





http://abcnews.go.com/US/meet-congressman-drank-popes-glass/story?id=34038875


Congresmenul republican Bob Brady n-a rezistat tentatiei de a bea apa din paharul atins de buzele papei Francisc, asa ca l-a subtilizat pe cel folosit de sfantul parinte in Congres si l-a dus in biroul sau, unde si-a chemat sotia, doi angajati si un coleg de partid.

Totul s-a intamplat joi, cand ceilalti erau preocupati de plecarea papei, dupa vizita istorica efectuata in Congresul Statelor Unite, informeaza
 Washington Post.

Brady a dus cu grija paharul pe jumatate plin cu apa pana in biroul sau, unde a baut un pic din el, dupa care l-a pasat sotiei si altor doi membri ai staff-ului sau. Mai tarziu, el l-a invitat si pe senatorul Bob Casey in biroul sau, iar acesta a venit insotit de nevasta si de mama sa, inmuindu-si degetele in apa ce atinsese buzele papei. Biroul de presa al lui Bob Casey a confirmat informatia.
Nu este pentru prima oara cand Bob Brady face un gest atat de ciudat. El si-a insusit si paharul pe care l-a folosit presedintele Barack Obama la prima sa investitura.

Brady a sunat vineri la redactia cotidianului citat pentru a clarifica anumite lucruri. In primul rand, a sustinut ca va plati pentru paharul furat. El a precizat ca a sunat la Capitol Hill si ca a cerut sa i se faca nota. Desi a fost intampinat cu rasete, va trimite un cec, informeaza sursa citata.

Apoi, el a dezvaluit ca a imbuteliat restul de apa intr-o sticla, planuind sa-i binecuvanteze cu ea pe nepoti.

Jurnalistii i-au spus ca daca apa nu a fost sfintita de papa Francisc, e apa chioara, dar Brady a raspuns ca nu da doi bani pe ce cred ei.

"Orice atinge papa e binecuvantat. Asa cred eu si nimic n-o sa ma faca sa imi schimb parerea", a declarat congresmenul american.

Intrebat daca va continua sa colectioneze pahare din care au baut puternicii lumii, acesta a negat spunand ca nimic nu se mai poate compara cu cele folosite de papa si de primul presedinte de culoare al SUA. MARE ESTE  GRADINA.......
Imagini inline 3

Imagini inline 2
Imagini inline 1






Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

Istorta Romaniei in 16 episoade din « grotele Vaticanului »