Scapa de grasimimi naturist si sigur

Reteta care arde grasimile
 in timp record - de Dr. Oz
Un articol de Cristian Iacov 

Ingredientul principal din aceasta reteta miraculoasa, care indeparteaza grasimea, este apa - ca lichid esential in buna functionare a organismului. Apa elimina depunerile in exces, hidrateaza corpul si ajuta in procesul de ardere a grasimilor.

"Consumata regulat, aceasta bautura uimitoare arde destul de rapid surplusul de grasime din corpul tau" sustinea Dr.Oz, intr-una dintre emisiunile sale.

Vezi mai jos cum sa-ti prepari apa recomandata de acesta!




Ingrediente:

- 8 pahare de apa

- o lamaie feliata

- 2 portocale proaspete

- un castravete proaspat decojit si feliat

- 12 frunze de menta

- o lingurita de radacina de ghimbir proaspat tocat

Mod de preparare:

Mai intai, decojeste castravetele si taie-l in felii subtiri, apoi curata radacina de ghimbir si da-o pe razatoarea mica. Curata de coaja portocala si lamaia, apoi taie-le in felii subtiri. Pune toate ingredientele, inclusiv apa si menta, intr-un recipient si lasa-le la frigider peste noapte, astfel incat sa prinda aroma (aproximativ 10 ore)

Imediat cum te-ai trezit, separa apa de restul ingredientelor si astfel ai obtinut celebra apa care arde grasimile a Doctorului Oz!

Consum:

Transfera lichidul intr-un recipient pe care il poti purta cu tine oriunde mergi ( la serviciu, la cumparaturi, la plimbare)

Cel mai indicat este consumul intregului continut pana la masa de pranz, insa nu este problema daca se depaseste acest termen. Important este ca aceasta apa sa fie consumata toata, intr-o singura zi.

Dr. Oz garanteaza pierderea in greutate cu pana la 5 kg in maxim 2 saptamani, in cazul in care aceasta apa este consumata zilnic. Mai mult decat atat, nu este nevoie sa faci exercitii fizice pe parcursul acestui "tratament".

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.
- See more at: http://www.secretele.com/2015/09/reteta-care-arde-grasimile-in-timp.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Secretele+%28secretele%29#sthash.tWpg3bPn.dpuf

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

Suleyman Magnificul toate episoadele online traduse