Curata rinichii consumand 7 alimente

7 alimente care iti curata rinichii

rinichiepurare a sangelui, de eliminare a deseurilor metabolice din organism sau de reglare pe termen lung a tensiunii arteriale. Este important sa iti pastrezi rinichii intr-o stare buna de sanatate pentru a ramane in forma.
Alimentatia sanatoasa este cheia pentru a-ti pastra rinichii si celelalte organe interne in stare optima de functionare. Este foarte important sa eviti alimentele procesate, bogate in zahar si aditivii. Cu toate acestea, anumite produse „sanatoase” ar putea, de asemenea, sa fie responsabile de o deteriorare a sanatatii rinichilor tai. Printre acestea se numara, de exemplu, diverse tipuri de carne rosie, bogate in proteine.
Pentru a avea rinichi sanatosi, privilegiaza consumul de alimente enumerate mai jos. Acestea au capacitatea de a dubla puterea de detoxificare a rinichilor tai.
1. Uleiul de masline
Acest ulei este perfect pentru cei care cauta sa isi curete rinichii. Plin de antioxidanti si de minerale, acest ingredient de baza poate fi foarte usor integrat in aproape orice preparat.
2. Apa
Apa este unul dintre cele mai bune alimente pentru sanatatea rinichilor. Pastrand corpul suficient de hidratat, diluezi urina si iti ajuti rinichii sa elimine toxinele. Niciun alt lichid nu este la fel de eficient ca apa in a purifica rinichii si a-i mentine intr-o stare buna de sanatate.
3. Pepenele rosu
Acest fruct este un prieten de nadejde pentru rinichi, datorita continutului bogat in apa, precum si in vitamine si minerale. Este recomandat sa il consumi in mod regulat, cu atat mai mult cu cat este delicios si racoritor in sezonul cald.
4. Sucul de lamaie
Daca suferi de probleme renale, precum pietrele la rinichi, sucul de lamaie iti face bine. Acest suc are o mare cantitate de acid, care permite distrugerea pietrelor de la rinichi. Poti sa bei sucul ca atare sau adaugat la salata.
5. Fructele rosii
Acestea sunt pline de antioxidanti si ajuta rinichii sa elimine toxinele mult mai repede. Cu cat culoarea lor este mai inchisa, cu atat sunt mai bune pentru rinichi. Consuma, asadar, coacaze, mure si afine.
6. Merele
Vechea zicala „un mar pe zi tine doctorul departe” este inca de actualitate, in special pentru rinichi. Merele contin cantitati foarte ridicate de fibre solubile, care ajuta la eliminarea deseurilor si toxinelor corpului.
7. Semintele de dovleac
Aceste seminte contin aproape tot atat de multi antioxidanti precum coacazele. Semintele de dovleac ar trebui sa fie consumate in mod regulat de catre persoanele care cauta sa isi amelioreze sanatatea renala. Ele sunt excelente pentru intregul organism, fiind bogate in proteine si in elemente nutritive.
Adaugand aceste simple alimente in dieta, le permiti rinichilor tai sa munceasca intr-o maniera optima si sa se pastreze intr-o stare buna cat mai mult timp posibil.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…