Cum sa te calmezi fara sa apelezi la medicamente

Cum sa te calmezi fara sa apelezi la medicamente: Metoda functioneaza de minune! 


Un articol de Cristian Iacov 

Ritmul tot mai alert al vietii cotidiene ne expune la multe situatii stresante. Fiecare dintre noi gestioneaza stresul in mod diferit. Unii apeleaza la tehnici de respiratie profunda, altii beau cate un pahar de apa calda indulcita. Dar mai exista si acei oameni pentru care pare sa nu functioneze nimic…

In momentele critice exista, totusi, o metoda care te poate ajuta sa recastigi controlul asupra corpului. Oriunde te-ai afla, orice ai face, poti depasi emotiile, anxietatea si stresul.

Incearca metoda cu prima ocazie care se iveste.



Pentru a te calma, trebuie sa reduci nivelurile serice ale hormonului adrenalinei. Adrenalina este produsa in momentele de cumpana, atunci cand organismul percepe stimulii din jur ca pe niste factori care iti pun in pericol viata. Dupa ce situatia critica este depasita, sistemul nervos revine la normal.

Iata ce trebuie sa faci in situatiile de stres si agitatie:

– Inspira adanc si strange pumnii cu forta (lasa unghiile sa se adanceasca in palme).

– Expira si desclesteaza pumnii.

– Repeta procedeul de 15 ori la rand, concentrandu-te asupra miscarii si tensiunii musculare.

Mentine un ritm constant al respiratiei.

Secretul eficientei acestui truc consta in miscarile energice si bruste, care ajuta la reglarea nivelurilor crescute de adrenalina. Sarcina ta este sa preiei din nou controlul asupra corpului, iar tehnica prezentata aici iti va fi cu siguranta de ajutor.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.
- See more at: http://www.secretele.com/2015/09/cum-sa-te-calmezi-fara-sa-apelezi-la.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Secretele+%28secretele%29#sthash.05cseyqt.dpuf

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

REALITATEA in care traim??? De ZIUA LIMBII ROMANE!!! Pentru NEPOTII si STRANEPOTII nostri!!!