Cancerul tratat in stadiile initiale

Bautura care trateaza cancerul in stadiile initiale 


Un articol de Cristian Iacov 

Aceasta reteta este extrem de eficienta in curatarea organismului de metalele grele si de alte toxine raspunzatoare de declansarea cancerului. Este de asemenea folosit ca un tratament in stadiile initiale ale bolilor oncologice deoarece opreste raspandirea metastazelor.

Iata de ce vei avea nevoie ca sa-ti prepari reteta!



Vei avea nevoie de:

- O ceasca de frunze de rostopasca

- 100 de ml de sirop de artar

- 3 litri de zer de capra ( vezi mai jos cum se obtine)

- Un borcan mare de sticla

- Tifon

- O piatra.

Mod de preparare:

Pune frunzele de rostopasca in tifon si fa-l ca un pachetel. Apoi asaza pachetelul pe fundul borcanului. Fixeaza pachetelul pe fundul borcanului cu ajutorul pietrei, asta pentru a nu pluti.

Amesteca intr-un vas separat siropul de artar cu zerul dupa care adauga intreg lichidul in borcanul in care ai asezat rostopasca.

Acopera borcanul cu 4-5 straturi de tifon si depoziteaza-l la loc intunecat pentru 2 saptamani.

Dupa doua saptamani, amestecul va fermenta reusind sa extraga din rostopasca exact compusii necesari pentru eficienta acestui remediu.

Cum se consuma:

Bea jumatate de cana de lichid cu o jumatate de ora inaintea fiecarei mese. Procedand in acest fel, se va reconstitui complet mucoasa tractului digestiv ceea ce va duce la eliminarea metalelor grele si a toxinelor din organism, reusind astfel sa se stopeze raspandirea celulelor canceroase ( metastazele).

Fa acest tratament timp de 30 de zile, zi de zi.

Prepararea zerului de capra:

Ingrediente:

3,5 litri de lapte de capra

Sucul de la 6 lamai

Pune laptele la fiert. Atunci cand ajunge la temperatura de fierbere, adauga sucul de la cele 6 lamai. Vei observa cum se va separa branza de zer. Zerul va capata o culoare galben-verzuie. Dupa ce s-a racit, separa zerul de branza care se va forma. Tu vei folosi la reteta de mai sus doar partea lichida. Acela este zerul de care ai nevoie.Vei obtine exact 3 litri!

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.
- See more at: http://www.secretele.com/2015/09/bautura-care-trateaza-cancerul-in.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Secretele+%28secretele%29#sthash.UemrygL1.dpuf

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…