Treceți la conținutul principal

Perechea ta e atenta, buna sau adevarata?

Un bărbat atent va întreba: “Pot să vin? Pot să te petrec? Pot să te ajut?”. Un bărbat bun va spune: “Eu vin. Eu te petrec. Eu te ajut”. Un bărbat adevărat va veni. Va petrece. Va ajuta

doi32
Ce îi face diferiți pe bărbați? Un sărut? O îmbrățișare? Sau felul lor de a răspunde provocărilor, de a face față vieții și de a fi alături de o femeie. Bărbații sunt toți la fel, până când faptele încep să-i pună pe cântare diferite. Să vorbească pot toți. Promisiuni, dorințe, cuvinte. Ceea ce contează până la urmă e rezultatul sau asta îl face pe un băiat, bărbat. Și asta o face pe o femeie să fie cu cineva în detrimentul altcuiva. Femeile aleg și întotdeauna au ales. La început se lasă cucerite de bărbați frumoși sau bogați, până când viața, realitatea și relația în care sunt le vor convinge că gesturile, atitudinea și siguranța sunt de neprețuit la un bărbat. Așa și femeile sunt mai fericite și bărbatul e mai încrezut în sine. Iar unde e încredere e și dragoste și viitor.
Bărbații mereu au fost vânători în relație cu o femeie. Au căutat să cucerească cea mai frumoasă și specială dintre ele, ca apoi să o iubească toată viața. Cei care vor relații de-o noapte, femei ușuratice și plăceri pe minut, nu fac decât să fugă de dragoste. Ei vor fi atracția fetelor și a femeilor libere, pe când alții vor construi relații de succes alături de jumătățile lor. Cuvintele aici nu pot fi decât un început. Mai departe merg faptele, apoi dovezile, apoi încercarea din fiecare zi să fiți mai buni. Nimic nu stă pe loc în dragoste.
Femeile vor aprecia un gest frumos în loc de o mie de cuvinte. Așa că bărbații care decid să acționeze și o fac corect, sunt cu un pas înaintea celorlalți. Sunt bărbați care vorbesc și vorbesc și vorbesc. Îți promit că totul va fi bine, îți propun să te ajute, să fii fericită. Sunt bărbați care te întreabă dacă ești fericită, dacă ai nevoie de ajutorul lor. Și sunt bărbați care te fac fericită. Ei primii vor veni să te conducă. Lor nu le va fi teamă să facă primul pas. Ei vor ști să rezolve o problemă. Ei nu se vor baza pe noroc, ci pe forțele proprii. Pe dragostea lor. Ce îi face diferiți pe bărbați? Nu un sărut și nu o îmbrățișare. Ci felul în care se implică, felul în care îți răspund. E cafeaua de dimineață făcută de el, e susținerea oferită, e devotamentul și siguranța lui. E sentimentul că te simți bine alături de el. Că ești de acolo.
Un bărbat atent va întreba: “Pot să vin? Pot să te petrec? Pot să te ajut?”. Un bărbat bun va spune: “Eu vin. Eu te petrec. Eu te ajut”. Un bărbat adevărat va veni. Va petrece. Va ajuta. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…