INDIA AU UMILIT NASA !




INDIA A UMILIT NASA ÎN CEEA CE PRIVEȘTE LUNA

În anul 2008, India a intrat în bătălia cu NASA pentru a cunoaște cât mai mult despre Univers. În 22 octombrie 2008, India lansează o sondă spațială automată către Lună. Misiunea avea drept scop cartografierea completă a suprafeței satelitului nostru natural, Luna. Rezultatele au venit, la scurt timp. Indienii au anunțat că pe Lună există apă.
A fost o grea lovitură pentru NASA, deoarece specialiștii americani au susținut contrariul, cu toate că trimiseseră mai multe misiuni pe Lună. Până în anul 2008, s-a crezut că luna este un deșert mort, friguros, arid.
12 americani au mers pe Lună, până în 1972, au adus pe Pământ peste 380 de kilograme de rocă. Începând cu misiunea Apollo 15, un rover lunar a fost pus la dispoziția astronauților cu ajutorul căruia ei s-au putut deplasa câțiva kilometrii pe suprafața Lunii.
Programe costisitoare financiar din partea americanilor și totuși, India umilește, în anul 2008, NASA. Pentru a verifica informația dată de India, NASA a trimis pe lună o rachetă, care atingea viteza de 9000 de kilometri pe oră și care avea la bord 1000 de tone de material explozibil. Costurile au fost uriașe, 79 de milioane $.
Racheta a bombardat suprafața Lunii și ceea ce India susținuse, s-a adeverit. Pe Lună există surse mari de apă. După succesul fulminant, din 2008, India a început să deruleze un proiect secret, care avea drept scop, descoperirea civilizațiilor extraterestre.
ONU a început să-și pună multe probleme referitoare la capacitatea Indiei de a păstra acest proiect secret. Omenirea nu trebuia să afle că India a făcut descoperirea uriașă, referitor la civilizațiile extraterestre.
ONU începe să șantajeze și să amenințe India că va fi exclusă din organizație dacă va continua să facă astfel de dezvăluiri publice.
India anunță, la scurt timp, că sonda spațială indiană, a descoperit urme de viață pe Lună. Lumea științifică este consternată. Toate teoriile cu privire la Lună au fost demolate din temelii. Indienii susțin că pe Lună există formă materială de viață.
Toate aceste anunțuri făcute de indieni au determinat pe americani să riposteze. Sonda spațială lunară, indiană a fost distrusă. Specialiștii indieni suspectează pe americani că au apelat la sistemul HAARP, pentru a distruge sonda.
Un semnal de 3000000000 de wați emis din Alaska poate ajunge până la Lună și distruge o anumită zonă de interes. Sunt specialiști care susțin că în India, spre deosebire de alte zone ale lumii, cataclismele naturale se țin lanț.
Conform acestora, ele sunt produse artificial. În India s-au înregistrat cele mai multe cutremure, alunecări de teren, inundații. Mai mult, se produce un fenomen de masă care îngrijorează autoritățile indiene. Sinuciderile în masă. La ultimul eveniment de acest gen, s-au sinucis 1500 de indieni. Să fie toate acestea plata pentru încercarea de a prelua supremația în cucerirea Lunii?
sistemul-solar-Luna
Oamenii de știință consideră că India nu a făcut altceva, decât să confirme faptul că civilizații extraterestre există pe Lună. Până la anunțul lor, cunoșteam că pe Lună sunt artefacte, structuri artificiale pe care nu le putea crea natura, vezi piramidele din cristal, transparente, epave ale OZN-urilor și chiar OZN-uri.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

Suleyman Magnificul toate episoadele online traduse