Treceți la conținutul principal

Barbatul adevarat

O femeie adevărată le poate face pe toate singură. Un bărbat adevărat nu îi va permite să le facă pe toate singură

10802031_441817629299049_3889265147469657937_n
Relațiile fericite nu se țin doar pe dragoste. Nici pe nopți de nebunie și extaz. Deși asta tot e important. Totuși atunci când ești alături de omul tău zile la rând, când îl vezi și dimineața și seara și dormi alături de el, vrei ceva mai mult. Vrei să reacționeze cumva când ți-e greu. Vrei să îți spună ceva când ai nevoie. Vrei să facă ceva când ceri ajutor. Vrei altceva decât ai de unul singur. Nu mai mult, nu mai bogat sau mai frumos, ci mai plin de sens. Vrei împlinire.
O femeie se simte împlinită alături de bărbatul potrivit. Și invers. Dar ca să ajungă acolo, când toate sunt așezate la locul lor, o femeie trebuie să își învețe lecțiile de viață. Să sufere ca să poată fi apoi fericită. Să fie pierdută ca să se regăsească într-o zi. Să fie puternică ca să poată fi moale în brațele unui bărbat. Să știe singură să-și caute fericirea, ca ea să vină pe neașteptate. Și va veni alături de un bărbat care va ști prin ce a trecut, va ști că poate și cât de puternică este, dar nu-i va permite să împartă cu ea rolul său. Rolul de a o proteja, de a avea grijă, de a fi puternic. De a-i spune draga mea, și mâine vei fi fericită, alături de mine. Și să se țină de cuvânt. Și să iubească. Și să fie sprijin.
Să nu-ți fie teamă să visezi mai mult decât o noapte. Să nu-ți fie teamă să trăiești viața mai mult decât o zi. Să nu-ți fie teamă să accepți un bărbat care te vrea alături nu doar pentru 24 de ore. Să iubești, să fii puternică. Dar niciodată să nu-ți arăți puterea în fața unui bărbat. Nu în momente de gingășie. Nu când ai nevoie de un braț puternic. Nu când cauți să fii tu cea mică la pieptul său. Nu când omul tău te vrea dulce și cuminte și gata să te lași în grija lui. El o să aibă grijă de restul. El te va purta frumoasă în brațele lui. El se va îngriji de viitor. El e bărbat. Tu iubește-l și fii alături.
O femeie adevărată le poate face pe toate singură. Un bărbat adevărat nu îi va permite să le facă pe toate singură.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

REALITATEA in care traim??? De ZIUA LIMBII ROMANE!!! Pentru NEPOTII si STRANEPOTII nostri!!!