Alzheimer nu mai exista




            Macar acum m-am linistit !!!
            Creierul vâstnicilor este mai lent deoarece a acumulat o mare cantitate de cunostinte.
            Savantii considera ca oamenii nu se degradeaza mental odata cu varsta, ci pur si simplu, dureaza mai mult pana ce-si amintesc de un lucru, deoarece ei au mai multe informatii in creier. La fel cum, unui calculator al carui hard-disk e supraincarcat, ii ia mai  mult timp pentru accesarea unei  informatii.
            Cercetatorii afirma ca incetinirea procesului  nu reprezinta un declin al fenomenului cunoasterii. Creierul uman lucreaza mai lent la cei in varsta,  spune Dr. Michael Ramscar, numai datorita faptului ca a acumulat mai multe  informatii in decursul timpului. Creierul batranilor nu devine mai putin eficient. Din contra, a adunat mai multe cunostinte.
            De asemenea, cei in varsta, adesea se duc in alta camera sa ia ceva, iar cand ajung acolo, se intreaba  pentru ce au venit. Aceasta nu este o problema de memorie, ci o metoda naturala pentru a-i determina pe batrani sa faca mai multa miscare !.....recunosc, in ultima vreme am o conditie fizica de invidiat.
O zi buna si AN NOU cu sanatate! m  

P.S. Faptul ca probabil v-am mai spus si alta data aceasta ne arata ca si cele mai categorice adevaruri au uneori cate o exceptie.

    

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…