unde tii banii azi?






BUNE....!!!!!



Poezie scrisa de un negru - BETON !!!

Poezie scrisa de un african !!! 
Când mâ nasc, sunt Negru 

Când cresc, sunt Negru 
Când stau la soare, sunt Negru 
Când mi-e frig, sunt Negru 
Când sunt speriat, sunt Negru 
Când sunt bolnav,sunt Negru 
Iar cand mor, sunt tot Negru ! 


Iar tu, tipule Alb, 
Când te nasti, esti Roz 
Cand cresti esti Alb 
Cand stai la soare, esti Rosu 
Cand ti-e frig, esti Albastru 
Cand esti speriat, esti Galben 
Cand esti bolnav,esti Verde 
Iar cand mori, esti Cenusiu 
Si tu ma numesti pe mine COLORAT ?!?! 

CURCUBEUL DRACULUI 



Am văzut la televizor ca ,,Vremea va fi închisă". Cred ca DNA exagerează...
 
-Prin ce se deosebeste dragostea de sex?
-Dragostea ii alege pe cei demni, sexul - pe cei disponibili!
 
Sexul nu se poate numi sport.In sport învingător e cel care termina primul.
 
- Ce este mai rau:ignoranta sau dezinteresul?
- Nu stiu si nici nu ma intereaza!
 
Dacă o femeie este dezbrăcată, încă nu înseamnă că ea are încredere în tine. Da' dacă este nemachiată, atunci cu siguranţă, da!!! :)
 
A te casatori la 21 de ani este ca si cum ai pleca de la o petrecere la ora 20:00.
 
Geniu ar fi ăla care ar inventa telecomanda care să meargă de sub plapumă.
 
Initial cauti dreptatea, iar apoi alt serviciu!
 
Cica vor scoate anticonceptionale pentru barbati.
Mi se pare logic, mai bine scoti gloantele din pistol decat sa porti vesta antiglont!

 
 
HOTIE LA DRUMUL MARE LEGALIZATA !
 
CITESTE CU MARE ATENTIE!
 
Atentie, in doua luni va incepe procesul de "bail in" prin care bancile va pot lua toate economiile din depozitele bancare, atit companiilor cit si persoanelor fizice. Scoaterea banilor din banci este obligatorie pentru a va proteja….
 
 
De ce se grabeste atit de tare UE sa implementeze acest mecanism de "bail in"? Ce se intimpla in realitate si de ce se minte atit de mult de la Bruxelles?
Dupa cum veti citi mai joc, UE a anuntat fiecare natiune din interiorul Uniunii, ca in cazul in care nu se va conforma aplicarii legislative a mecanismului bancar de "bail in", va trebui sa faca fata unor sanctiuni si reglementarilor legale.
Disperarea celor de la Strasburg si Bruxelles este la cote maxime, ei amenintind pe fata tarile componente ale UE, incluzind Franta si Italia. Deci, din August bancile din toata UE vor putea aplica fara nici o notificare prealabila, mecanismul de "bail in", iar liderii UE vor ca pina in August, fiecare tara sa se supuna Portii UE.
Este vreo ratiune pentru aplicarea acestui mecanism draconic care poate duce in citeva minute ca deponenti sa isi piarda bani agonisiti, pentru unii, de-o viata?
Anticipeaza acesti lideri ai UE, un colaps de proportii financiar caruia vor trebui sa ii faca fata pina in August, sau se asteapta, dupa cum a anuntat Janet Yellen, ca odata cu modificarea dobinzii la Rezervele Federale, UE sa fie puternic afectata? De ce o asa graba?
Cu totii ne amintim de ceea ce s-a intimplat la inceputul acestei recesiuni, cind bancile au fost ajutate prin mecanismul de "bail out" pentru a mai exista, si in cadrul caruia, sute de miliarde de dolari si chiar mii, au fost aruncate acestor banci, pe cheltuiala celor pe care acum ii exploateaza si incearca sa ii lase fara economiile de-o viata, care afecteaza enorm pe cei in virsta, care isi legau sperantele cumpararii unor medicamente si un nivel de viata cit de cit rezonabil, de acesti bani depusi cu mari sacrificii in banci.
Deci dupa ce au fost ajutate, bancile evreesti, care sint in totalitate in Jewmerica si UE, au gasit de cuvinta sa forteze aplicarea mecanismului de "bail in", pentru a nu mai risca nimic si in cazul unui colaps, sa poata platii cu banii deponentilor riscul si furatul performat de ei si asa vor face.
Dar ce inseamna acest "bail in"? In linii mari, bogatia va fi transferata de la depunatorii de bani in banci in patrimonial banci propriuzise in scopul de a deveni solventa. Ceea ce inseamna ca deponentii ar putea pierde toate economiile in citeva secunde daca bancile mari din UE devin insolvabile, iar cu bani acestor deponenti se vor plati mecanismele de furat care au facut ca aceste banci sa devina insolvabile… pentru ca de la contribuabili nu se mai pot lua.
Am vazut acest mecanism in miscare in Cipru, aceasi legislatie fiind fortate tarile din UE sa o semneze acum si sa se alinieze acestei decizii aberante.
Nici o banca, absolut nici o banca nu va mai fi sigura in UE, incepind din August, si nici o depunere de bani nu va mai fi sigur ca va mai putea fi rambursata. Unele tari au taraganat luarea deciziei, dar acum este un ultimatum care trebuie respectat de toate tarile UE…
Reuters, ne arata mai jos, ca orice tara, care nu respecta acest termen, va suporta rigorile legilor UE si actiuni legale impotriva sa…
Regula este cunoscuta sub forma BRRD (Bank Recovery and Resolution Directive), care se doreste a proteja contribuabilii pentru a nu mai plati in cazul in care sistemul bancar colapseaza sau o banca are probleme financiare, dar forteaza deponenti, creditorii bancilor si actionarii sa contribuie la procesul de scoaterea bancilor din aceasta situatie vecina cu falimentul, prin mecanismul de "bail in"".
Care tara este amenintata? Absolut toate membrele UE, dar 11 dintre ele cu precadere, datorita situatiei economice dificile si a implicarii bancilor in economiile lor, fiind posibil in orice moment colapsul si in final bail in-ul…
 
 
Regulatorii financiari ai UE au in vedere, in prima faza, urmatoarele 11 tari: Bulgaria, Republica Ceha, Lituania, Malta, Polonia, Romania, Suedia, Luxemburg, Olanda, Franta si Italia…
Franta si Italia intra in "carti" datorita unui sistem bancar fragil. Dar de ce totul trebuie facut in numai doua luni, din moment ce in Europa, mereu, luarea unei decizii trena mai mult decit se putea crede in cel mai pesimistic scenariu? Nu este ceva comun pentru Comisia Europeana sa ia aceste decizii rapide, iar parlamentarii mizerabili nu fac nici o prezentare a situatiei in tarile de unde vin..
Ceea ce este stiut, pina in momentul de fata, este situatia precara sau "crash-ul" pe piata bondurilor in Europa si se pare ca BCE este in situatia in care poate pierde controlul pietei financiare a UE.
Sa fie o anticipare a caderii economiei grecesti sau retragerii Greciei din  zona euro, cu urmari cataclismice, din moment ce numai Vineri, greci au retras din bancile de pe teritoriul elen, peste 700 de milioane de euro, numai Vineri, a-ti inteles bine…. Numai un nebun mai poate pastra bani in bancile grecesti in acest moment si cu siguranta, daca romanii nu vor realiza fenomenul si amplitudinea lui, vor fi milioane de oameni care vor plinge pe strazi… si vor traii sentimentul "cipriot".
In acest moment, bancile grecesti depind de BCE pentru 80,7 miliarde de euro in ELA (Emergency Liquidity Assistance), care reprezinta 60% din depozitele bancare din Grecia, cum se vedea pe 30 Aprilie 2015.
Dar, fara discutie ca Grecia inseamna doar un inceput, pina in final exista o posibilitate reala ca bancile din UE sa colapseze si criza financiara de proportii sa afecteze Europa, asa cum nu s-a mai vazut pina acum.
Intr-o singura noapte, deponenti in banci, se pot trezii fara nici un ban in cont, creindu-se un ciclu deflationist ce va duce Europa in situatia de faliment si evident in situatia de a se ruga la Poarta Washingtonului pentru bani. Toate acestea pot fi catalizate de o eventuala interventie americana in Ucraina, in perioada urmatoare..
Este evident ca Germania este cea mai interesata in aplicarea acestui mecanism de bail in, cit mai rapid, pentru a nu cadea pe ea o povara financiara de proportii si cu efecte negative asupra economiei tarii. O saracire pe ansamblu a UE, este benefica pentru Germania, deoarece euro poate scadea masiv si nemtii pot crea un joc financiar nou, favorabil lor,  dar mai ales pentru SUA, care se va vedea in situatia de Mother Theresa… cu banii de imprumut in mina.
Nici bancile din SUA, nu pot fi scapate de acest tsunami, care va veni, ele avind o expunere majora la piata financiara europeana. In acest moment, primele sase banci, ca marime, din SUA, sint expuse la derivative (mecanisme speculative), in valoare de peste 278.000 de miliarde de dolari….. Este ceva incredibil, pina unde au putut sa mearga acesti jewmericani, speculind cu bani care nu exista si in valori de peste 40 de ori PIB-ul mondial… De data aceasta nu se va mai putea pune problema "too big to fail" ci bancile vor cadea cu siguranta si vor crea un efect de domino in economia continentala si globala.
Sfatul meu, este ca romanii sa isi retraga banii din banci sau sa puna, cum spun americanii, "ouale in mai multe cosuri", adica sa lase si ceva bani la banci, dar cea mai mare parte sa ii investeasca in aur, argint si terenuri(nu case sau apartamente), care ar face mai dificil, ca in situatia unei crize profunde, sa fie totul pierdut.
Asta este "prosperitatea" pe care v-o pregateste conducerea capitalista a UE si Jewmerica, dupa cum vedeti pe site-urile de mai sus… "Traiasca" sistemul capitalist, in care dupa o zi pe alta, "cineva" ne poate spune ca am muncit toata viata degeaba…
Adrian Cosereanu



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

Istorta Romaniei in 16 episoade din « grotele Vaticanului »