PREMIILE PROSTIEI (DARWIN)/2013

 



PREMIILE DARWIN/2013



 

 
Premiile Darwin 2013 pentru prostie umana
1. Topul prostiei pe 2013 este câştigat de un american din Long Beach, California, care a încercat să jefuiască un magazin. James Elliot a tras cu pistolul către victima sa, însă arma nu s-a descărcat. Uimit, americanul s-a uitat pe ţeavă, ca să vadă ce s-a întâmplat cu arma. De data asta, pistolul a funcţionat, iar bărbatul a murit pe loc.
2. Locul doi este câştigat de o întâmplare dintr-un hotel din Elveţia. Un bucătar şi-a pierdut un deget în maşina de tocat carne şi a apelat la compania sa de asigurări, pentru a fi despăgubit. Compania a suspectat însă că vina a fost a bucătarului, care a fost neglijent, astfel că şi-a trimis un reprezentant la faţa locului. Acesta a încercat şi el maşina de tocat carne şi şi-a pierdut de asemenea un deget. Cererea bucătarului a fost aprobată.
3. Al treilea loc pe podium revine unui bărbat care a dat zăpada la lopată timp de o oră, pentru a-şi crea un loc unde să-şi parcheze maşina, în timpul unui viscol din Chicago. Când a adus maşina, a descoperit că locul de parcare îi fusese ocupat de o femeie. Evident, a împuşcat-o.
4. După ce s-a oprit să bea câteva pahare la un bar clandestin din Zimbabwe, un şofer de autobuz a descoperit că cei 20 de pacienţi cu probleme mintale pe care îi transporta evadaseră. Nevrând să îşi recunoască incompetenţa, şoferul a mers la o staţie de autobuz din apropiere şi a oferit tuturor celor prezenţi o călătorie pe gratis. Apoi i-a dus pe oameni la spitalul de nebuni, spunând că pacienţii sunt foarte agitaţi şi au tot felul de fantezii bizare. Minciuna a fost descoperită abia după 3 zile.
5. Un adolescent american se afla în spital, recuperându-se după nişte răni serioase la cap, în urma unui accident de tren. Când a fost întrebat cum s-a rănit, băiatul le-a spus poliţiştilor că a încercat să vadă cât de aproape se poate să îţi pui capul de un tren aflat în mişcare, fără să fii lovit.
6. Un bărbat a intrat într-un supermarket din Louisiana, a pus o bancnotă de 20 de dolari pe tejghea şi a cerut să îi fie schimbată. Când vânzătorul a deschis casa, bărbatul a scos un pistol şi a cerut toţi banii, iar vânzătorul i-a dat. Bărbatul a luat banii, dar a lăsat bancnota de 20 pe tejghea. Suma pe care o furase din casă a fost de 15 dolari.
7. Un tip din Arkansas avea poftă de bere şi a decis să arunce o cărămidă prin geamul unui magazin, să ia nişte băutură şi să fugă. A luat cărămida, a aruncat-o, însă aceasta a ricoşat din geam înapoi în capul bărbatului, lăsându-l inconştient. Geamul era din plexiglas.
8. În timp ce o femeie ieşea dintr-un magazin din New York, un bărbat i-a furat poşeta. Vânzătorul a sunat imediat la poliţie, iar femeia le-a dat detaliile exacte ale hoţului. În câteva minute, poliţiştii l-au prins pe hoţ şi l-au adus înapoi la magazin. I s-a cerut să stea nemişcat pentru identificare. Hoţul a replicat: "Da, domnule poliţist, ea e femeia de la care am furat poşeta".
9. Un bărbat din Michigan a intrat într-un restaurant Burger King la 5 dimineaţa şi a cerut toţi banii. Vânzătorul l-a refuzat, spunându-i că nu poate deschide casa fără o comandă de mâncare. Hoţul a cerut nişte inele de ceapă, însă vânzătorul i-a spus că acestea se servesc doar la micul dejun. Hoţul a cedat şi a plecat.
10. Un bărbat din Seattle a încercat să fure benzină dintr-un rezervor, sugând dintr-un furtun. Când poliţia a ajuns la locul faptei, omul se afla întins pe jos, lângă garaj, fiindu-i foarte rău pentru că înghiţise o grămadă de benzină. El şi-a recunoscut fapta, iar proprietarul nu a mai depus plângere, spunând că s-a distrat copios şi că hoţul şi-a primit deja pedeapsa.








Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS