Cum stai cu toxinele?

5 semne ca ai un organism plin de toxine

toxineO acumulare de toxine poate fi un adevarat pericol pentru sanatatea ta. Aceste substante circula prin sange si dauneaza organelor interne.
Iata semnele care indica faptul ca organismul tau a acumulat prea multetoxine:
1. Schimbari bruste ale starii de spirit
Stresul poate fi responsabil de acumularea toxinelor in corp. Acestea slabesc sistemul imunitar si provoaca o senzatie de oboseala. In consecinta, sentimentele precum frica, anxietate si gelozie pot prelua conducerea. Este deci indicat sa te lasi de fumat si sa renunti la cafea. Opteaza mai degraba pentru ceai si fructe. Fa exercitii fizice cel putin 10 minute pe zi, asa incat sa elimini stresul si sa te relaxezi.
2. Putere de concentrare scazuta
O concentrare slaba poate duce la o lipsa de energie si deci la scaderea chefului de munca. Atunci cand durata fenomenului se prelungeste, aceasta poate crea un sentiment de panica la persoanei in cauza si deci agrava si mai tare situatia.
In consecinta, reactioneaza inca de la primele aparitii ale acestor simptome. Incearca sa faci sport in aer liber, departe de presiune, mergi pe malul marii sau la padure.
Modifica-ti obiceiurile alimentare, urmeaza un regim cu hrana sanatoasa, bogata in fructe si legume, pentru a-ti face plinul de energie.
3. Mancarea proasta
Mancarea de proasta calitate este responsabila pentru cea mai mare parte dintre starile noastre de rau. Bolile de tip obezitate, insuficienta cardiaca, hipertensiune, diabet si chiar cancer sunt unele dintre consecintele supraconsumului de produse procesate, in detrimentul alimentelor naturale, sanatoase. Excesul de grasime provoaca o acumulare de toxine, care poate dauna serios organelor precum ficatul sau rinichii.
Este indicat sa iti cureti in mod regulat organismul, sa consumi frecvent fructe si legume proaspete, precum si peste proaspat.
4. Balonarile
In afara de stres, o acumulare de materie grasa si de zahar in corp incetineste metabolismul si provoaca balonari. Aceasta este o alta consecinta a proastelor alegeri alimentare pe care le facem.
Consuma alimente bogate in fibre, care detoxifica si purifica organismul, precum castravetii, lamaile, sfecla sau grepfrutul. Nu uita de cerealele cu bob integral si bea apa din abundenta.
5. Piele nesanatoasa
O piele uscata sau grasa este rezultatul unei acumulari de toxine in intregul corp. Toxinele impiedica nutrientii sa treaca prin epiderma, inchizand porii pielii.
In consecinta, ofera-ti cadou tratamente cu creme, masaje si fa exercitii fizice, pentru a-ti energiza corpul si pentru a avea o piele frumoasa si tonificata. Bea sucuri de fructe, sunt benefice pentru purificarea corpului si pentru catifelarea pielii.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

REALITATEA in care traim??? De ZIUA LIMBII ROMANE!!! Pentru NEPOTII si STRANEPOTII nostri!!!