PRESOPUNCTURA PENTRU TOTI!






-Pentru cine crede in ea…puteti incerca...



 
Legatura dintre organe si anumite puncte din palma dreapta: O metoda japoneza de vindecare!
Un articol de Maya 

Aceasta metoda japoneza te va ajuta sa te vindeci in doar cateva minute! 

Jin Shin Jyutsu este o forma de arta antica japoneza de vindecare ce ajuta la echilibrarea emotionala, prin stimularea anumitor puncte specifice din palma dreapta. 

De fapt, aceasta tehnica a medicinei alternative japoneze, se bazeaza pe stimularea anumitor puncte cheie, iar sarcina sa este sa atinga energia corpului printr-o simpla stimulare, realizandu-se astfel o armonie perfecta intre sanatatea emotionala si cea fizica a organismului. 

Baza acestei tehnici este foarte simpla : fiecare punct indicat in imaginea de mai sus este asociat cu un anumit organ, care la randul lui este asociat cu o anumita emotie. 

Cum sa va vindecati singuri utilizand aceasta tehnica: 


- in cazul in care aveti probleme cu un anumit organ, nu trebuie decat sa tineti apasat punctul corespunzator cu ajutorul degetelor de la mana stanga; 

- faceti o presiune nu foarte mare pe acel punct; 

- mentineti presiunea timp de 3 minute; 

- in tot acest timp, respirati profund; 

- daca vreti sa va stimulati tot corpul odata, faceti o presiune pe fiecare punct, insa nu mai mult de 1 minut. 

De exemplu - daca aveti probleme la stomac, trebuie sa aplicati presiune pe punctul A12 din imagine, pentru probleme la ficat, faceti presiune pe punctul N18 din imaginea de mai sus.....s.a.m.d! 

Asocierea emotiilor cu organele: 

1. Organe: stomac, intestinul gros si intestinul subtire - Emotii: anxietate si depresie 

2. Organe : rinichi, vezica urinara, organele genitale interioare si exterioare, uter – Emotii : dezamagire, teama și confuzie 

3. Organe : ficatul, fierea si pancreasul – Emotii : indecizie, furie, iritabilitate 

4. Organe : Inima si plamanii – Emotii : negativitate, tristete, teama de respingere, durere 

5. Organe : Cavitatea orala, cavitatea nazala, ochii – Emotii : ingrijire, anxietate, nervozitate, lipsa de stima de sine 

Odata cu aplicarea acestei tehnici, emotiile asociate fiecarui organ in parte vor fi eliminate! 

Folosind aceasta metoda de cel putin 3 ori pe saptamana, veti reusi sa va restabiliti echilibrul emotional cu echilibrul fizic! 

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte. 

Despre Autor: 

Maya este autor pentru Secretele.com - Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest.sau 
Google+. 
 

Daca problemele de sanatate nu-ti dau pace, incearca aceasta metoda japoneza de vindecare in 5 minute!



Un articol de Cristian Iacov 

Nu esti in apele tale si vrei sa iesi din starea asta sau pur si simplu te simti coplesit si vrei sa te eliberezi? De azi inainte nu mai este nevoie sa mergi la farmacie sa cumperi diverse medicamente pentru a-ti elimina aceste simptome! 

Pentru a scapa cat mai repede de aceste probleme, este necesar sa inveti sa folosesti o metoda japoneza foarte simpla prin intermediul careia vei scapa, in maxim 5 minute, de tot ceea ce te apasa. 

Citeste mai jos cum poti face asta! 


Trebuie doar sa exerciti o presiune constanta asupra anumitor puncte de pe mana ta stanga! 

Tehnica este destul de simpla : cu ajutorul degetului mare si aratator de la mana dreapta, exercita o presiune constanta, timp de aproximativ 1 minut, asupra urmatoarelor 4 puncte situate intre degetele de la mana stanga (vezi foto) astfel: 

- Presiune intre degetul mare si aratator – eliminarea starii de greata, a durerilor de cap, a migrenelor precum si a fricii 

- Presiune intre degetul aratator si mijlociu – eliminarea starilor de rau asociate unei raceli, a durerilor articulare, a durerilor musculare, a durerilor dentare precum si a stresului 

- Presiune intre degetul mijlociu si inelar – eliminarea durerilor de stomac, a durerilor de rinichi si ficat precum si a sentimentelor de furie 

- Presiune intre degetul inelar si degetul mic – elimnarea durerilor menstruale, a durerilor de spate precum si a sentimentelor de tristete. 

Avem un sistem complex de structura a energiei, si tot corpul nostru reactioneaza la schimbari bruste de emotie. Aceste emotii ruleaza prin diferite organe iar degetele sunt considerate a fi „telecomanda" lor. 

Sfat suplimentar: In timpul exercitarii presiunii pe acele puncte, este necesar sa inspirati si sa expirati cat mai adanc! 

Pot sa spun ca aceasta tehnica m-a ajutat in extrem de multe situatii in care pur si simplu nu mai gaseam scapare. 

Incearca si tu aceasta tehnica si nu vei regreta! 

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte. 

Despre Autor: 
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!". Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+. 
http://www.secretele.com/2015/06/daca-problemele-de-sanatate-nu-ti-dau.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Secretele+%28secretele%29

 
 







Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…