Cancerul invins de patrunjel

Pătrunjelul, aliat în lupta cu cancerul

Pătrunjelul, aliat în lupta cu cancerul
Pătrunjelul este unul dintre ingredientele recunoscute pentru proprietățile lui antioxidante și beneficiile pentru sănătatea organismului nostru, având capacitatea de a ține multe boli la distanță.
Este cunoscut faptul că pătrunjelul este bogat în vitaminele C și A, iar consumul a 23 de grame pe zi acoperă 70% din necesarul de vitamina C si 30% din cel de vitamina A. Pătrunjelul conține mai multă vitamina C decât portocalele. Acesta are proprietăți detoxifiante, fiind un remediu excelent pentru a curăța sângele și pielea de toxine și impurități.
Datoritaăproprietăților antioxidante și de purificare, pătrunjelul este un remediu foarte bun pentru a trata cancerul, problemele cardiovasculare, artrita, accidentul vascular cerebraln și alte câteva zeci de afecțiuni/
Iată și câteva rețete utile:

Cum poți folosi pătrunjelul pentru tratarea cancerului:
Folosiți o bucată de ananas proaspăt și câteva crenguțe de pătrunjel, fin tocat. Puneți aceste două ingrediente în blender și se adaugă câteva linguri de nectar de agave. Se amestecă și beți acest suc pe tot parcursul zilei. Nu trebuie să mai mâncați nimic, mai ales în cazul în care cancerul este avansat.
A doua zi continuați să beți acest suc și doar introduceți în dietă supa de legume.
Acest suc este de asemenea recomandat pentru persoanele cu tumori, fibroame, chisturi etc. Nu uitați să eliminați din alimentația dvs. produsele care au chimicale, coloranți, conservanți etc.
Citește mai mult despre efectele miraculoase ale pătrunjelului asupra sănătății peBeWoman.Ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…