Cainele care face schimb de jucarii cu bebe!

Se spune că nu e niciodată prea târziu să-ţi ceri scuze atunci când greşeşti. Aşa a procedat şi Charlie, câinele casei, după ce i-a şterpelit bebeluşului cea mai colorată şi amuzantă jucărie. Când nimeni nu se aştepta, hoţul fură jucăria fetiţei şi o duce în colţul lui. În clipa următoare, văzând că îi lipseşte jucăria şi nu mai aude zgomotul produs de aceasta, fetiţa începe să plângă. Ce se întâmplă în continuare este adorabil!
Lui Charlie îi face mare plăcere să se joace cu cea mai colorată jucărie a micuţei Laura şi decide să o şterpelească… dar nu trece mult timp şi câinele este apostrofat de tatăl fetiţei.
Pentru a arăta tuturor că este un căţel educat şi a se revanşa pentru supărarea pricinuită, beagle-ul îi aduce înapoi fetiţei multe alte jucării şi tot ce găseşte la îndemână prin casă.
Din când în când se opreşte şi caută cu privirea ochii stăpânului, aşteptând aprobarea pentru modul în care a ales s-o împace pe fetiţă.
„Îmi pare rău, nu am vrut să o supăr… uite acum fac orice numai să nu mai plângă din cauza mea!”, ar spune Charlie ruşinat.
Dar când ai în casa doi copii – o fetiţă de doar câteva luni şi un beagle simpatic, e imposibil să nu-i iubeşti pe amândoi deopotrivă, cu năzbâtiile lor cu tot.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

Istorta Romaniei in 16 episoade din « grotele Vaticanului »