Colapsul Financiar Global se apropie, urmeaza epoca de aur!

  Colapsul Financiar Global se apropie - toate Băncile Centrale se pregătesc (video)








-         articol de Jay Will - traducere si completare administratorul blogului-

Adevărul despre Colapsul Financiar este la vedere, dacă am fi puțin atenți și am privi imaginea de ansamblu. Semnele Resetării totale fără precedent a piețelor financiare mondiale sunt greu de ignorat. Ca o chestiune de fapt a fondurilor de mega-investiții, guvernele și băncile centrale au cumpărat în mod privat și tezaurizat aur fizic în așteptarea unui eveniment care va lăsa dolarul american efectiv inutil, iar guvernele din întreaga lume să pescuiască pentru un nou sistem de monedă globală, așa cum a fost subliniat de către președintele executiv al First Mining Finance Corp. - Keith Neumeyer (http://www.firstminingfinance.com/index.html).

Dar, chiar înainte ca Resetarea să se poată întâmpla, Neumeyer cu puțin timp în urmă a fondat First Mining Finance și a încheiat un parteneriat cu investitorii miliardari de active alternative, cum ar fi Eric Sprott și Rick Rule ce precizează că, creditorii externi trebuie să răscumpere mai întâi datoriile lor în dolarul american, o mutare care se desfășoară chiar acum și este confirmată de recenta întărire a dolarului american, pe piața valutară. Odată ce acestor deținători ai creanțelor SUA li se slăbesc pozițiile lor, cu toate acestea, dolarului îi va fi permis să se prăbușească și ar trebui să ne pregătim pentru o modificare financiară, economică și monetară totală.
Bucurați-vă !!!

Cu ritmul în care băncile centrale cumpără acum aur - care este destul de unic, pentru că întotdeauna erau vânzătoare de aur ori acum sunt cumpărătoare de aur - cred că va exista o resetare a industriei financiare cât de curând. 
Cred că Chinei îi este permis să acumuleze aur intenționat de către guvernul american, chinezii trebuie să dețină cel puțin aceeași sumă ca și SUA, înainte de-a executa această Resetare. Cred că e un fel de afacere care este făcută între toate băncile centrale în spatele scenei și de aceea vedeți guvernele acumulând metale prețioase (în afară de guv. României pentru că ei sunt idioții noștrii împreună cu trădătorul de Isărescu, evreu vândut bilderbergilor, n.b.).

Eu cred că va fi un fel de monedă nou creată cu sprijinul ... sau s-ar putea să nu fie un suport direct al metalelor prețioase ... dar aceasta va fi un fel de amestec de valute, ar putea fi prin intermediul Drepturilor Speciale de Tragere (SDR – Special Drawing Reights) sau un anumit tip de mecanism financiar, cred că acolo ne îndreptăm. Iar atunci când Resetarea va avea loc, prețul aurului va fi lăsat să crească ... și nu aș fi deloc surprins să văd trei ... patru ... sau cinci mii de dolari/uncia în următorii cinci ani. 
Datorită faptului că prețul aurului a fost acoperit și manipulat, pentru a permite guvernelor și băncilor centrale să-l achiziționeze ieftin, Neumeyer vede perspectiva în industria minieră și de aceea în cel mai recent proiect mineral bancar al său mimează acțiunile lor, pentru achiziționarea de active miniere fizice în jurul lumii.
Și, deși comentatorii mass-mediei occidentale susțin că recenta putere a pieței de capital din SUA și dolarul SUA sunt exemplul unei redresări economice, Neumeyer spune că exact invers se petrece. Cauza pentru creșterea curentă în valoare a monedei de rezervă a lumii - el indică - este un efect al enormei relaxări a datoriei SUA, deoarece investitorii privați și guvernele din întreaga lume, realizează că urmează o ieșire în grabă în curând. Recenta întărire a dolarului este pe termen scurt. Există datoria externă a SUA atât de mare, iar guvernele vor să scape de datoria în dolari SUA și transformă toate datoriile în datorii locale ... care cauzează o cerere foarte mare de dolari pentru a face conversia, deci această cursă a dolarului este de fapt o reducere a gradului de îndatorare față de dolarul american ... această poveste nu va apare nicăieri în America de Nord. Odată ce lumea își va răscumpăra datoriile doar cu dolarul american ... apoi, practic, dolarul american se va prăbuși și va fi începutul acestei noi resetări.

Evident, totul este foarte Hush Hush…, dar, așa cum detaliază NEUMEYER, cei mai mulți dintre influenții jucători ai pieței financiare mondiale știu exact ce se întâmplă și fac mișcările lor chiar acum pentru a garanta supraviețuirea Resetării Financiare care vine…
Moneda bazată pe aur îi va lua locul ... aur, care este în afara sistemului ... tu nu auzi despre asta ... acestea sunt mari fonduri suverane de investiții, acestea sunt fonduri guvernamentale, acestea sunt bănci care cumpără metalul fizic ... sunt foarte bine implicați în acest sector și știu ce se întâmplă. 
Categoric guvernele lumii și băncile centrale din întreaga lume relaxează datoria lor față de SUA. Ei încearcă să aducă acasă datoria lor și aceasta este cauza presiunii asupra dolarului. Dacă Neumeyer are dreptate, iar toți indicatorii sugerează evaluarea sa destul de corectă, atunci puterea actuală a dolarului american va fi de scurtă durată.

După ce reducerea gradului de îndatorare a guvernelor și băncilor centrale a fost efectuată, vor lăsa să se declanșeze furtuna economică, financiară și monetară, care va transforma chiar țesătura ordinii globale. 
Repercusiunile sunt dificil de prevăzut, dar având în vedere că aceste agenții au cumpărat aur încontinuu, credința că o uncie de metal prețios va fi evaluat la 5.000 dolari, cu siguranță nu iese din discuție. Să fiți conștienți și să fiți pregătiți, frica nu este o opțiune, totul se întâmplă cu un scop mai înalt…
Orașul Chicago este deja în colaps financiar (primul fiind Detroit), info aici : http://nesaranews.blogspot.ro/2015/04/explosive-breaking-news-chicago-faces.html

  
Aici se fac referiri la viata de după moartea dolarului, care este foarte aproape :



   Concluzie bloger : Acum înțelegeți de ce toată tevatura și insistența din jurul proiectului Roșia Montană (și sunt mai multe zăcăminte de acest gen în țară), unde se găsesc cantități enorme de metale rare și prețioase în valoare estimată la prețurile manipulate din prezent de peste 300 miliarde de dolari și care dacă ar fi exploatate de către companii 100% românești, ar face ca nivelul de trai al românilor să fie comparabil cu cel al germanilor ??!! Dar trădătorii vânduți ai acestui popor nu vor asta, ei ne vor pe vecie sclavii străinilor în propria țară. Acum declar cu responsabilitate că suntem o țară ocupată la propriu, din moment ce trupe și tehnică militare străine sunt staționate pe teritoriul țării. Nici fostul dictator Ceaușescu, în nimicnicia lui nu a permis staționarea sau măcar desfășurarea de aplicații militare cu trupe ale alianței pe teritoriul țării și făceam parte din tratatul de la Varșovia, alianța fostelor state comuniste. Acum se fac din nou ,,cărțile" din toate punctele de vedere pe întreaga planetă, iar noi nu suntem prezenți la acea masă pentru că nu avem conducători morali și naționaliști, cu coloană vertebrală care să știe să pună problema speculând ,,hienele" cărora le curg balele după aurul dacilor!


Economic, corporațiile fură toate resursele țării fără ca guvernanții să le ceară taxe cât de mici, militar suntem într-o alianță expansionistă care duce războaiele din care-și susține economia pe teritoriile altor state, creind moarte și sărăcie, toate astea în detrimentul bunei înțelegeri economice a României cu vecinii săi. In prezent și dacă am dori să ne mai retragem din NATO nu am mai putea, trupele sunt deja pe teritoriul nostru, iar armata României este o armată infantilă subordonată NATO. Singura șansă de existență a noastră este Resetarea Financiară și schimbarea Paradigmei. Cobra relata că acest lucru s-ar putea întâmpla în ianuarie 2016, să sperăm…, dar TOTUL DEPINDE DE NOI TOTI ! Creșterea conștiinței planetare va declanșa procesele complexe de prăbușire a acestei paradigme bazate pe frică și control.
Deschiderea care se produce acum în Asia este începutul Noii Paradigme. Poate totul s-a pornit tot din tendința egoistă de control și supremație, dar Dumnezeu lucrează. Si Ceaușescu a dat ordin de construcție a Casei Poporului, din megalomania sa, dar, acest lăcaș, cea mai mare construcție din lume, va fi lăcașul Consiliului Ințelepților planetei în Noua Paradigmă. Deci China și Rusia construiesc un sistem care va duce la eliberarea economică a omenirii, în tranziția spre o societate fără bani și nevoia de a munci pentru a exista.
Fiți pe fază căci cu toții vom trăi acele vremuri, indiferent de vârstă !

Anuntul colapsului financiar global va fi inceputul Epocii de Aur : 




      Drum drept spre Lumină !






Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…