“Antrenamentele” de la baza militară Mihail Kogălniceanu-pregatiri pentru “revoluţii”






"Antrenamentele" de la baza militară Mihail Kogălniceanu-pregatiri pentru "revoluţii" orange liberal-bolsevice?!

Rusul eşti tu!

BAZA MILITARA MIHAIL KOGALNICEANU"Antrenamentele" de la baza militară Mihail Kogălniceanu-pregatiri pentru "revoluţii" orange liberal-bolsevice?!

Trupele americane nu sunt aici sa ne pazeasca de rusi. Rusii le extermina in 10 minute cu rachete de croaziera in caz de razboi. Nu sunt o provocare pentru rusi cateva mii de soldati americani. De fapt nici toate trupele americane din Europa nu sunt vreo provocare serioasa pentru Rusia.

Daca americanii nu sunt capabili sa descarce vreo 10.000 de tancuri si 5 milioane de soldati peste noapte in Europa, armata rusa ajunge rapid pana la Dublin in caz de razboi conventional, ca armatele europene oricum sunt frectie la picior de lemn. Si nici nu sunt convins ca ar vrea sa lupte, generalii europeni fiind la fel de dezinteresati sa lupte pentru interesele oligarhiei financiare americane asa cum erau generalii francezi din 1940 dezinteresati sa lupte impotriva lui Hitler pentru aceeasi oligarhie. Mai degraba cred ca ar intoarce armele…

Si nu poate niciodata mobiliza SUA zeci de milioane de soldati in Europa. Nu a putut nici in al doilea razboi mondial, cand au luptat doar cu 10% din armata germana, care 90% a fost infranta de URSS.
Cu atat mai putin acum, in conditiile cultural-sociale de azi, SUA nu poate realiza mobilizari cu arcanul fiindca ar avea revolutie acasa. Si nici nu poate crea in America un elan "patriotic" sa se inroleze 5-10-20 de milioane de soldati voluntar. Pe cand Rusia poate inrola 20 de milioane de soldati sub arme…
Deci nu, trupele americane nu pot "proteja" Europa de rusi decat prin descurajarea reprezentata de arsenalul nuclear. Cititi analizele documentate ale lui Saker pe tema asta. E fost analist de informatii militare in armata americana, asa ca stie ce vorbeste.
Deci nu, trupele americane nu sunt aici pentru ca "ne apara de rusi". Sunt aici ca sa apere statul colonial de noi.
Dupa cum nu am intrat in NATO fiindca "ne apara de rusi", ci ca sa ne "aparam" chiar de NATO, care altfel ne-ar fi sters de pe fata pamantului, cum a facut in Irak, Serbia, Libia, Siria. Bine, ne-au sters oricum de pe fata pamantului in alt mod, demografic, economic, cultural, politic, asa ca nu stiu daca a fost un targ prea bun…
Trupele americane sunt aici ca sa rastoarne orice guvern roman "neascultator", in caz de ajunge la putere vreo forta patriotica.
Sunt aici sa lupte impotriva armatei romane si impotriva romanilor in caz ca vrem sa ne urmam interesul national.
Sunt o forta de politie coloniala, nu armata. De asta se antreneaza in tehnici de lupte civile de strada.
Si de asta au avut interesul sa ne distruga armata, in loc sa o intareasca, cum ar fi fost normal pentru un "aliat" atat de important ca Romania. Fiindca au dorit sa poata zdrobi usor orice rezistenta civila sau militara interna, nu pe rusi.
Pentru ei, noi suntem inamicul, nu rusii…

















Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

Istorta Romaniei in 16 episoade din « grotele Vaticanului »