Musulmanii din Australia!





-BRAVO AUSTRALIENILOR !!!!

 se poate aplica si la noi, nu numai in alte tari europene!

Nota 10 pentru demnitate Primului Ministru Kevin Rudd - Australia !

>

> Musulmanilor din Australia, care doresc sa traiasca dupa legile islamice li s-a pus in vedere sa paraseasca aceasta tara , in contextul in care guvernul a tintit radicalismul intr-o incercare de a decapita potentiale tentative de atac terorist.


> Citat:
> "IMMIGRANTS, NOT AUSTRALIANS, MUST ADAPT. Take It Or Leave It. I am tired of this nation worrying about whether we are offending some individual or their culture. Since the terrorist attacks on Bali , we have experienced a surge in patriotism by the majority of Australians.
>
> "IMIGRANTII SI NU AUSTRALIENII TREBUIE SA SE ADAPTEZE. Asta e, va convine sau nu. Sunt satul de ingrijorarea acestei natiuni in privinta ofensarii unor indivizi sau a culturii acestora.
> De la atacul terorist din Bali incoace suntem martorii unui val de patriotism venit din partea majoritatii australienilor.

>
> Aceasta cultura s-a creat in peste doua secole de zbateri, incercari si victorii a milioane de barbati si femei in cautarea libertatii.
>
> Vorbim mai cu seama ENGLEZA, nu spaniola, libaneza, araba, chineza, japoneza, sau orice alta limba. In consecinta, daca doriti sa fiti parte a acestei societati, invatati limba!
>
Majoritatea australienilor cred in Dumnezeu.
> Asta nu e vreo aripa crestina de dreapta sau o presiune politica, ci un fapt, intrucat barbati si femei de credinta crestina, pe principii crestine, au fondat aceasta natiune, ceea ce este clar documentat.
> E cu siguranta adecvat a se afisa asta pe peretii scolilor noastre.
> Daca Dumnezeu este o ofensa pentru voi, va sugerez sa considerati o alta parte a lumii ca fiind casa voastra, intrucat Dumnezeu este parte a culturii noastre.

Vom accepta credintele voastre fara a va intreba de ce.
> Tot ce va cerem este sa o acceptati pe a noastra si sa traiti cu noi in armonie si bucurie pasnica.

>
> Aceasta este PATRIA NOASTRA, PAMANTUL NOSTRU si STILUL NOSTRU DE VIATA si va vom permite orice oportunitate pentru a va bucura de toate acestea.
> Dar imediat ce incetati a va mai plange, vaita si ingrozi de Steagul nostru, de Onoarea noastra, de crezul nostru Crestin, de Stilul nostru de Viata, va recomand cu caldura sa profitati de o alta mare liberatate australiana, LIBERATATEA DE A
PLECA.
Daca nu sunteti fericiti aici, atunci PLECATI.
> Nu v-am obligat noi sa veniti aici.
> Voi ati solicitat sa fiti aici.
> Asadar, acceptati tara pe care VOI ati dorit-o."

>
> Prime Minister Kevin Rudd - Australia


Acest mesaj trebuie transmis de toate tarile care spun ca lupta impotriva terorismului. Masura determina ca terorismul sa inceteze si fiecare sa stea in tara in care conditiile impuse cetatenilor sa fie acceptate si de straini.Sa se termine cu cererea de drepturi tarii din care ei nu fac parte si sa fie egali cu ceilalti.Te adaptezi tarii unde ai acceptat sa traiesti, altfel esti liber sa pleci.
 
Bravo AUSTRALIA, exemplu pentru UE        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…