Statul Musulman GAZA




Lumea considera Gaza ca o parte a Autonomiei Palestiniene.
Greseala fatala!!
In 2005 Israelul s-a retras complect din Gaza , Presedintele Autonomiei Palestiniene, Mahmoud Abbas, a preluat controlul total a acestei parti a Autonomiei. (alta parte este West Bank ).
Israelul si-a exprimat speranta ca Gaza va deveni un Rai pe pamant. 
Dar in 2007, populatia musulmana din Gaza (aproape 100% musulmani radicali), s-au rasculat impotriva lui Mahmoud Abbas, au ucis toata militia lui , au alungat functionarii Autonomiei la West Bank ,  si au adus la putere organizatia terorista HAMAS. Hamas a dezmembrat Autonomia Palestiniana si a instaurat in Gaza un regim dictatorial musulman.
Din 2007 Gaza a devenit de facto un Stat Musulman Radical si Independent!!
Toata populatia (de la copii pana la batrini) s-a alaturat si indentificat total cu ideologia HAMAS-ului si toti au devenit activisti musulmani radicali, adica soldati in slujba Islamului.
Cu ajutorul masiv al Turciei, Qatar , Iran si alte state musulmane, Statul GAZA, s-a transformat intr-o baza militara imensa, cu mii de fortificatii subterane.
Guvernul din Gaza a declarat oficial ca scopul lor e sa distruga Israelul, si sa intemeieze pe teritoriul Israelului un Stat Musulman (nu Palestina!!) , care sa se uneasca in viitor cu Statul Musulman in intemeiere pe teritoriile Siriei, Iraqului , Iordaniei si al Libanului.
De cand s-a intemeiat Statul GAZA, Israelul a fost atacat aproape zilnic cu rachete , si teroristi au fost infiltrati in Israel cu scopuri teroriste.
(Iranul vrea sa transforme Gaza intr-o baza de lansare a rachetelor balistice contra Europei!!)
Lumea a cerut Israelului sa se abtina si sa nu se apere, ca sa evite in acest mod demonstratii violente ale musulmanilor din tarile lor.
In urma cu doi ani Israelul n-a avut incotro si a actionat, a distrus o parte din rachetele HAMAS-ului, si chiar a intrat pana langa orasul GAZA .
Dar interventia internationala , WESTUL si America , l-a oprit,  si regimul HAMAS a fost salvat.
Israelul a fost acuzat de crime contra umanitatii, si culmea, Westul a ajutat cu miliarde de dollari guvernul terorist din Gaza . Uniunea Europeana le-a dat sute de milioane de dolari (bani si din buzunarele românilor) ca ajutor umanitar.
Acesti bani au fost folositi de Hamas sa contruiasca fortificatii, sa fabrice rachete si sa instruiasca populatia (copii , batrani , femei)  cum sa foloseasca armamentul contra Israelului.
Nici-o para chioară n-a fost investita in scopuri civile.
Acum,  cand Israelul a decis sa se apere contra rachetelor, si sa puna punct terorismului din Gaza, iar au sarit Westul si America , cu acuzatii ca Israelul ucide copiii musulmani "inocenti" in mod intentionat , si astfel s-au alaturat minciunilor si propagandei Hamas-ului.
Israelul distruge locurile de lansare a rachetelor construite in: scoli, locuri sfinte, spitale, case particulare...
De necrezut , dar asta-i realitatea!! Scolile sunt depozite de rachete, si din scoli sunt trase rachetele asupra Israelului (multe din rachetele lor sunt stricate , cad pe teritoriul Gazei si omoara populatia locala....)
Israelul anunta populatia civila sa se indeparteze de locurile de lansare a rachetelor, dar Hamas o ţine forţat  in aceste locuri. Rezultatele sunt tragice. Dar Lumea nu acuza  Hamas-ul de crime, ci Israelul!
O absurditate!! Hai sa ne gandim care-i cauza.
Simplu!! Lumea este antisemita si vrea sa vada evrei morti .
Dar evrei morti nu prea sunt... Israelul a construit sistem anti-rachete IRON DOME , care distruge 90% din rachetele lansate din Gaza asupra populatiei civile din Israel .
Lumii nu-i pasa de arabi, dovada ca nu-i pasa de o jumatate de milion de morti in Siria si Iraq .
West-ul in loc sa distruga GAZA (Stat care e un pericol si pentru Europa), vine cu pretentii contra Israelului.
Va veni timpul cand musulmanii vor invada toata Europa .
Vreau sa-i  vad pe europeni cum se vor apăra contra lor.
Sunt sigur ca Israelul ii va sfatui sa se abţina......
 
 
 
 
 
 
 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…