Extraterestrul care a lucrat pentru guvernul american






În primă fază, Valiant Thor ar fi fost o persoană ca oricare alta, doar că poseda numeroase caracteristici fiziologice fată de orice ființă umană. Schneider a povestit că acesta ar fi fost de fapt un extraterestru, venit de pe Venus, care a muncit pentru guvernul american până la sfârșitul anilor '50. Imediat după ce și-a încheiat misiunea, extraterestrul blond s-a întors pe nava sa și nu a mai fost văzut niciodată.

Schneider a arătat o imagine cu Valiant Thor în timpul unei prelegeri de la o expoziţie din 1995. Fotografia fusese realizată în 1943. Schneider a afirmat faptul că extraterestrul lucrase pentru armata americană din 1937. Conform descrierii lui Schneider, Thor avea șase degete la o mână, un plămân uriaș, o inimă supradimensionată, un IQ de 1200, ceea ce îl făcea capabil să vorbească peste 100 de limbi și vârsta de aproximativ 500 de ani.

Extraterestrul de pe Venus a avut mai multe întâlniri cu președinții americani din acea perioadă, Dwight Eisenhower şi Richard Nixon.

Thor i-a comunicat președintelui american că omenirea trebuie să-și schimbe optica cu privire la război și că politica bazată pe violență va produce în viitor un dezechilibru global, care va pune întreaga civilizație în pericol. Val Thor a rămas pe Pământ până la 16 martie 1960 , și apoi a debarcat pe planeta sa de origine Venus . El a indicat că rasa lui de oameni au trăit și locuit în subteran și că multe din planetele universului susțin viața în același mod . El a menționat , de asemenea, valuri de ,,străini" care ar ateriza în jurul lumii pentru a ajuta în problemele aparent insurmontabile ale Pământului . A afirmat că un grup dintr-un sistem planetar de la mare distanta ar veni să dea ajutor și informații pentru a ajuta la progresul Pământului.

De asemenea, extraterestrul a vorbit și despre prezența lui Iisus pe Terra. Acest eveniment a fost unul extrem de important și conform celor spuse de străinul de pe Venus, oamenii trebuie să se simtă mândri pentru că au fost vizitați de un asemenea sfânt. Thor a părăsit Pământul în dimineaţa zilei de 16 martie 1960, decolând din Alexandria, statul Virginia, într-o navă spaţială.

Straniu este faptul că la doar câteva luni după ce a relatata această întâmplare bizară, Schneider a fost găsit mort în apartamentul său la 17 ianuarie 1996, în condiţii suspecte. Mulţi cred că a fost ucis, deşi moartea sa a fost calificată drept suicid.

Religiile s-au nascut in urma intalnirii omenilor cu EXTRATERESTRII

Cu cateva exceptii, cei mai multi dintre oamenii de stiinta adopta o atitudine negativa atunci cand vine vorba despre trecutul omenirii si contactul oamenilor antici cu diverse civilizatii extraterestre. Teoria astronautilor antici este suprimata din start de catre specialisti, dar cu toate acestea ea devine logica pentru cei mai multi dintre oamenii obisnuiti. Numeroasele dovezi, descoperite de-a lungul mileniilor, indica cat se poate de clar ca civilizatiile antice au avut contacte majore cu ceea ce s-au numit fie zei, oamenii stelelor sau chiar extraterestri antici.
Pe fiecare continent gasim numeroase descrieri sau imagini despre contactul suprem cu anumiti zei, veniti din indepartatul Univers si care detineau puteri magice si infaptuiau numeroase minuni, scrie efemeride.ro. Mai mult de atat, atunci cand oamenii nu respectau poruncile divine erau pedepsiti in cele mai diverse moduri.
Textele sacre din antichitate descriu cu lux de amanunte aceasta presupusa colaborare. De exemplu, incasii ii descriau cu teama pe zeii cu diferite forme, veniti de foarte de departe, pentru a-i ajuta si proteja. Tribul african Dogon a transmis posterioritatii ca omul a fost creat de zeii veniti din Constelatia Orion, pentru ca mai apoi, acesti extraterestri antici sa-l ghideze in dezvoltarea sa. De asemenea, vechile texte egiptene sau chiar sanscrite povestesc numeroase intamplari care au ca personaj principal zeii creatori.

Acestea sunt doar cateva dintre exemplele pertinente pe care le putem oferi si care sunt la indemana oricui pentru a cerceta fenomenul in amanunt. Chiar si in aceste conditii, cei mai multi dinte oamenii de stiinta cu mintea intunecata sustin ca viata extraterestra nu poate exista. Aceasta declaratie pare desprinsa din lumea intunecata a Evului Mediu, perioada in care daca aveai curajul numai sa crezi ca Terra este rotunda erai ars de viu pe rug.
La prima vedere, doar galaxia noastra gazduieste peste 50 de milioane de stele , in jurul carora se invart numeroase planete care ar putea sustine viata. Este de-a dreptul aberant sa nu poti crede ca in orice moment o civilizatie mult mai avansata decat a noastra ne-a vizitat planeta, transformandu-se intr-un a zeilor cu puteri miraculoase pe care oamenii antici i-au adulat si imitat.

Daca aruncam o privire in secolul al XIX-lea, atunci cand primii exploratori au sosit in Noua Guinee, Melanezia sau Micronezia, impactul asupra populatiilor primite din zona a fost unul uluitor. S-a nascut fenomenul "Cargo Cult", pentru ca bastinasii care practic traiau in epoca de piatra, atunci cand au vazut tehnologie avansata au reactionat de parca zeii creatori au ajuns pe taramul lor. Din bambus au inceput sa fabrice numeroase obiecte care semanau fie cu vapoarele sau obiectele exploratorilor, pentru ca mai apoi sa le transforme in obiecte de cult la care se rugau.

Marina rusa a declasificat dosarele secrete in care au fost consemnate, de-a lungul timpului, mai multe intalniri cu nave extraterestre. Inregistrarile dateaza, in mare masura, din perioada comunista, fiind consemnate fenomene stranii si inexplicabile cu care s-a confruntat armata rusa intr-o perioada de aproximativ 50 de ani. Chiar inainte ca informatiile sa devina publice, s-a format o echipa de cercetare, condusa de un fost ofiter in marina rusa si cercetator celebru a fenomenului OZN, Vladimir Azhazha, care a emis teorii concludente cu privire la aceste fenomene.
"Cincizeci la suta dintre intalnirile cu OZN-urile s-au petrecut in apa, fie in oceane, mari sau lacuri. In acest sens, tindem sa credem ca fiintele de pe alte planete iubesc apa", a precizat Vladimir Azhazha. Un submarin rus care a avut o misiune in Oceanul Pacific a detectat pe fundul oceanului sase obiecte neidentificate care se miscau cu viteze impresionante. In urma unor manevre impresionante, echipajul rus a scos submarinul la suprafata si astfel a reusit sa scape de urmaritori. Obiectele neidentificate au iesit din ocean luandu-si zborul spre culmile cerului. In doar cateva secunde nu au mai fost zarite nici pe radar.
"In cele mai multe dintre cazuri, obiectele neidentificate dezvoltau viteze incredibile de peste 300 de noduri. Acceleratia era atat de puternica incat ai senzatia ca legile fizicii sunt sfidate de OZN-urile care se aflau in apa. Nu trebuie sa uitam ca in apa este extrem de dificil pentru a dezvolta asemenea viteze in conditiile in care un submarin din ziua de astazi nu se poate deplasa cu mai mult de 20 de noduri pe ora", sustine Azhazha in raportul sau.
O alta intamplare incredibila s-a petrecut, in 1982, in Lacul Baikal, unde un grup de pescari a alertat autoritatile locale ca mai multe lumini puternice se vad pe fundul lacului. Atunci a fost trimisa armata si mai multi scafandri s-au scufundat in adancurile lacului. La aproximativ 50 de metri adancime s-au intalnit cu mai multe fiinte umanoide imbracate in costume argintii. Au incercat sa-i prinda, dar s-a iscat o confruntare si trei soldati rusi au fost omorati si alt patru raniti.
"Este posibil ca acesti umanoizi sa aiba baze militare pe fundul apelor pentru ca acolo omul ajunge foarte rar. Aceasta este doar o ipoteza, dar trebuie si ea luata in calcul", este de parere fostul ofiter rus. Acestea sunt doar cateva dintre cele mai importante intalniri pe care le-a avut armata din Rusia cu diverse forme de viata care provin din indepartatul Univers,



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS