Viitorul va deveni prezentul!


Slide 1
CLICK ÎNTOTDEAUNA PRONOSTICURI
Slide 2
La sfârșitul fiecărui an, oferă echilibru și previziuni futuriste , care vine de la mari vizionari ai momentului , precum cele prezentate mai jos .
Slide 3
Lucrarea se va face de către computere .
Slide 4
The Washington Post a pus capul din cele mai interesante lucruri despre viitor, care s-au spus în ultimele douăsprezece luni , spunând că calculatoare și inteligența artificială a înlocui 45 % din locurile de muncă existente în Statele Unite ale Americii .
Slide 5
Va mananca alge .
Slide 6
Profesorul Jason Quinn de la Universitatea de Stat din Utah , a prezis o cultivare masivă a algelor pentru producția de alimente și combustibil .
Slide 7
La revedere de la antibiotice .
Slide 8
Thomas Frieden , directorul de la Centrul pentru Controlul si Prevenirea ( DCP ) Bolilor , afirmă că se apropie un "post - antibiotic " . În fiecare an , 2 milioane de oameni se vor îmbolnăvi , și printre ei , unii 23.000 vor muri de la infectii rezistente la antibiotice , astfel că utilizarea excesivă a acestor medicamente va fi responsabil pentru acest efect nociv .
Slide 10
Omul va ajunge pe Marte .
Slide 11
Director al NASA Sisteme avansate de explorare Divizia , Jason Crusan prevede că astronauții pot explora văile îndepărtate ale Marte datorită capacitatea de a produce aer , combustibil și de apă , care ar putea schimba pentru totdeauna explorare a spațiului .
Slide 12
Deciziile nu mai fie luate de oameni
Slide 13
Printre previziunile selectate este , de asemenea, decizii de afaceri care mari nu mai sunt luate de către experți , ci de analiză predictivă , bazate pe baze de date uriașe și voluminoase .
Slide 14
Vehicule Autoconduzidos circulat prin toate rutele .
Slide 15
în domeniul auto , 2020 va fi amintit pentru totdeauna , judecând după cuvintele vice -presedinte executiv al Nissan , care prevede că societatea va vinde autoconduzidos masini pe o scară largă .
Slide 16
Elevii vor fi controlate de încheietura mâinii .
Slide 17
În 2028 , ochii și pulsul un student va fi barometre folosite de profesori pentru a determina dacă elevii lor sunt de învățare sau nu . Asta e ceea ce este de bun augur Terry Heick , fost profesor și director de organizare TeachThought.com care consideră că profesorii vor măsura răspunsurile biologice ale elevilor lor să știe cum să interacționeze cu materiale educaționale .
Slide 18
Cel mai bun prieten va fi un calculator .
Slide 19
Potrivit lui Steve Wozniak , co- fondator al Apple, în 40 de ani vom avea calculatoare constiente , dotate cu sentimente , și personalitate proprie . Cel mai bun prieten va fi un calculator . Trebuie să vorbesc cu el . El se va uita la fata ta și va recunoaște starea ta de spirit . Cunosc sufletul și inima ta mai bine decât oricine și orice .
Slide 20
Să fie tineri la moarte .
Slide 21
George Bisericii , un genetician la Harvard , consideră că, în 2050 am reușit să oprim îmbătrânirea . Ființa umană este diferită . Produce în prezent o risipă mare de punct de vedere economic : pasamos lung ne instruire și la 50 de ani , atunci când vom ajunge la o experienta unica , organismul începe să eșueze . Acest lucru se va schimba atunci când ne putem inversa imbatranire . Astăzi , puteți inversa acum îmbătrânire a unei celule în laborator . Atunci când o putem face in interiorul corpului , fie tineri la moarte .
Slide 22
Învăța o limbă prin aducerea unei cereri în creierul tău .
Slide 23
Evan Henshaw - Plath a contribuit la crearea de o revoluție majoră de pe internet , Twitter . Potrivit lui , în 2050, Internetul va fi în capul nostru . Potrivit lui , se poate instala un nou limbaj în creier ca o aplicație instalată pe telefon . Linia de demarcație între oameni și computere vor dispărea .
Slide 24
Descoperi că de cancer este legat de boli infecțioase și se va vindeca .
Slide 25
Patarroyo Manuel , Prințul de Asturias premiu și " tată ", a vaccinului malariei sintetic spus de lucru pana la varsta de 80 de ani. Mortalității infantile cu care se confruntă înainte , acum trebuie să abordăm prevenirea bolilor infecțioase . Premiul Nobel pentru medicină Harald zur Hausen , care a descoperit virusul papilloma , spune că până în 2020 , 60 la suta din cazurile de cancer sunt legate de boli infectioase , cum ar fi virusuri, bacterii , paraziți și ciuperci . Noi nu știm dacă cancerul va fi câștigat , dar noi știm că am controlat multe boli infectioase asociate cu ea .
Slide 26
Nu va fi un fel de licență pentru a fi părinți .
Slide 27
Andy Miah , profesor de Emerging Technologies și director al Institutului de Creative Scotland viitor , ceea ce este de bun augur să fie părinți , trebuie să depășim anumite elemente de probă . În termen de zece ani de zile, oamenii modifica biologia lor . De exemplu , selectați genele copiilor lor viitoare de a eliminainformația genetică a anumitor boli . Va fi capabil de a îmbunătăți specia umană , de a influența evoluția lor . Paternitatea este ceva foarte diferit . Astăzi , pentru a adopta , trebuie să treacă o serie de examene impuse de societate . Va fi o zi va fi , de asemenea, en -un fel de " examen pentru a fi un tată . "
Slide 28
Facebook nu mai întreba la ce te gândești . El va ști .
Slide 29
Predicție Technologist Javier Sirvent este destul de deranjant . Acest expert consideră că tehnologia va controla pessonas . Vom trăi atașat ; nu putem merge nicăieri fără ea nu este cunoscută . Și ne va cere să fie buni cetățeni . Astăzi, toți suntem deja localizate geografic . 15 ani în urmă , care a știut cele mai multe din viata ta a fost mama ta ; astăzi sunt Facebook și Google . În 2050 , vom ști tot ceea ce facem fiecare .

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…