RevenueHits

Leptop 1. 1. bun!@ 2.Mobile interstitial domnulbubu.blogspot.com Pentru mobil Calin 254269_494064_1 2.bun 3. mobil2 domnulbubu.blogspot.com pentru mobil 254269_494064_0 3.bun Toate de pe blog 1. bara de sus. 2.play 2.Buton 4 mobil 5.mobil 1
Breaking News
Loading...
luni, 5 mai 2014

Rugaciune pentru sanatate.

19:09

 
    Va salut pe toti si va anunt ca la mine A FUNCTIONAT ! Am avut o reusita nemaipomenita, la serviciu, exact la 4 zile!!! ...Si de atunci imi merge din ce in ce mai BINE!Va multumesc, celor ce mi-au intors mesajul, ...si va urez numai bine!
Trimiteti-l mai departe! Priveste poza si pune-ti o dorinta! Am ales cateva persoane care au schimbat viata mea si carora cred ca le va placea acest mesaj. Te rog sa mi-l retrimiti (ai sa vezi de ce).. In cazul in care nu stii, Maica Tereza e cunoscuta ca sfanta micilor pasi, adica ea credea in a face mici lucruri bune in viata si cu multa dragoste.. Ea e reprezentata de catre trandafiri. Fie ca fiecare dintre voi care primeste acest mesaj sa fie binecuvantat.
Rugaciunea Maicii Tereza nu poate fi stearsa. Aminteste-ti sa-ti pui o dorinta inainte de a citi rugaciunea.. E tot ceea ce trebuie sa faci.. Nu sunt alte trucuri, trebuie doar sa o imparti cu altii si sa astepti sa vezi ce se intampla in a patra zi. Imi pare rau ca trebuie sa te fac sa-mi retrimiti mesajul, dar nu pot rupe acest lant. Rugaciunea este doar unul dintre darurile pe care le primim. Citeste rugaciunea. Fie ca azi sa domneasca pacea ca sa ai incredere in Dumnezeu care
sta exact unde trebuie, ca sa nu uiti posibilitatile infinite ce se nasc din credinta, 
ca vei folosi darurile pe care le-ai primit, ca vei imparti dragostea care ti-a fost 
data, ca vei fi bucuros sa afli ca esti fiul lui Dumnezeu.
Lasa ca aceasta prezenta sa-ti intre in oase si sa permita sufletului tau 
libertatea de a canta, dansa, ruga si iubi.
El exista aici pentru toti si pentru fiecare dintre noi in parte. 

Acum trimite acest mesaj la toate persoanele pe care le cunosti in urmatoarele 15 minute, neuitand insa sa mi-l retrimiti, eu contand ca nr. 1, ai sa vezi de ce.

Multumesc. 
Iti doresc "Numai bine"! 

 
 

  
"Vreau sa va spun tuturor ca va iubesc si ca mi-a fost greu sa ma decid cine ar face acest gest, deoarece multi oameni pretind ca se roaga, dar in realitate nu toti o fac. Sper ca i-am ales pe cei 12 care o fac. Te rog retrimite catre mine (vei vedea de ce). Fie ca toti cei care primesc acest mesaj sa fie binecuvantati. Nu uitati sa va rugati. Asta e tot ce trebuie sa faceti. Nu e nimic atasat mail-ului. Doar trimite acest mail catre 12 persoane. 
Rugaciunea e unul din darurile fara pret pe care le primim. Nu implica costuri, dar in schimb aduce o multime de recompense. Asigura-te ca te rogi si 
fa-o crezand ca Dumnezeu iti va raspunde.

Fie ca astazi sa fie tot ce iti doresti sa fie. Fie ca pacea si prospetimea Sfantului Duh sa se odihneasca in gandurile voastre, sa va calauzeasca visele in aceasta noapte si sa va invinga toate temerile.. Fie ca Domnul sa isi faca simtita prezenta astazi in maniere pe care nu le-ai experimentat niciodata. Fie ca bucuriile tale sa fie depline, visele tale sa fie mai aproape de implinire si rugaciunile tale sa primeasca raspuns.
 Ma rog CREDINTA sa capete noi valente pentru tine. Ma rog ca spatiul tau sa se largeasca si ma rog sa 
pasesti in destin cu ajutorul povetelor lui Isus. Ma rog pentru pace, sanatate, fericire, adevar si iubire nemuritoare pentru Dumnezeu. 
  
  
  
  
  
  
  
 
Acum, trimite acest mesaj la 12 persoane in urmatoarele 5 minute si nu uita sa retrimiti si catre mine???... vei vedea de ce.
   
 
 
 
 
 
 
 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Lasati un comentariu

 
Toggle Footer