Bucurestiul cel FRUMOS...vazut de altii !!!




Nu vreau să-l laud însă imaginile pe care le-a surprins sunt incredibile. Capitala României a fost filmată dintr-o perspectivă pe care nu am mai văzut-o până acum !
Bucureşteanul Mihai Dragu, şi-a construit singur drona şi a purtat-o în zone importante ale Capitalei. Drona a zburat la peste 100 de metri altitudine în zone cum ar fi: Balta Alba, Casa Presei Libere, Arcul de Triumf, Rezervaţia Naturală Văcăreşti, etc. Acesta a demarat proiectul personal în urmă cu câteva luni, realizând montajul filmărilor în acest clip, care este de departe una dintre cele mai frumoase cărţi de vizită pentru Capitală şi de ce nu, chiar şi pentru România.
Mai mult decât atât, coloana sonoră pe muzica marelui nostru compozitor George Enescu, a fost aleasă atât de bine încât aduce o notă în plus de libertate şi relaxare, desăvârşind realizarea acestui clip.
Dronele sunt folosite şi în salvarea turiştilor rătăciţi pe munte, pentru realizarea fotografiilor în zone greu accesibile şi chiar pentru filmări industriale.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…