Scriitorul SF Asimov a spus acum 50 de ani lucruri uimitoare despre 2014 care s-au adeverit in foarte mare masura !!!



Predictiile lui Asimov despre 2014. Ce a spus scriitorul SF acum 50 de ani
Isaac Asimov a stiut cum vom trai noi astazi, ce vom avea in casa, ce vom cumpara sau in ce ne vom pregati cafeaua in fiecare dimineata, scrie Buzz Feed.
 
Cunoscut pentru cele "Trei Legi ale Roboticii", biochimistul american de origine rusa a prezis cam tot ce se intampla in viata noastra acum, potrivit stirileprotv.ro.
Mai jos gasiti cateva din predictiile lui Asimov:
1. "Un gand pe care il am este ca oamenii vor continua sa extraga din natura pentru a crea un mediu care sa li se potriveasca mai bine"
2. "Bucataria va fi alcatuita din obiecte care vor pregati mese gata de servire, vor incalzi apa si o vor transforma in cafea"
3. "Pranzurile si cinele, cu hrana semipreparata, vor fi depozitate in congelator inainte sa fie gata de preparare"
4. "Bineinteles, aparatele din 2014 nu vor avea cabluri electrice"
5. "Va fi pus mult efort in proiectarea vehiculelor cu "creiere-digitale". Vehiculele pot fi setate pentru ajunge la diferite destinatii si vor fi in stare sa faca asta fara ajutorul oamenilor"
6. "Accentul va fi pus tot mai mult pe mijloacele de transport care vor avea tot mai putin contact cu solul"
7. "Din 2014, doar navele fara echipaj uman vor fi lansate pe Marte, desi o expeditie umana va fi in desfasurare si va aparea un model elaborat al unei colonii martiene"
8. "Pe suprafete mici, trotuare miscatoare (cu trepte pe cealalta parte si o cladire in fata lor) isi vor face aparitia in centrul oraselor"
9. "In 2014, exista o mare probabilitate ca populatia lumii sa atinga 6.5 miliarde de locuitori, iar populatia Statelor Unite ale Americii sa fie de 350 de milioane de locuitori"
10. "Sateliti care se sincronizeaza, suspendati in spatiu, vor face posibila conexiunea ta in orice loc pe pamant"
11. "Comunicarea va deveni vizibila si vei auzi si vedea in acelasi timp persoana pe care o telefonezi"
12. "De fapt, unul dintre cele mai populare obiecte expuse la Targul Mondial din 2014 va fi un televizor 3D, care arata obiectele la marimea reala, unde pot fi vazute performantele de la balet"
13. "O parte din produsele General Electric va consta intr-o scoala a viitorului unde un circuit TV inchis si programe pe banda vor ajuta procesul de predare"
14. "Robotii nu vor mai fi comuni in 2014, dar vor continua sa existe"
15. "Lumea din 2014 va avea putine locuri de munca rutinizate care pot fi facute chiar mai bine de diferite masinarii decat de orice fiinta umana. Omenirea va deveni astfel o rasa a masinistilor"
16. "Chiar si asa, omenirea va suferi grav de boala plictiselii"
17. "Putinii norocosi care vor fi implicati in munca creativa de orice tip vor deveni adevarata elita a omenirii si vor face mai mult decat sa fie o masina"
18. "Intr-adevar, cea mai sumbra speculatie pe care o pot face despre 2014 este ca, intr-o societate preocupata de obtinerea timpului liber, cel mai glorios cuvant din vocabular va fi <munca>"






Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…