Extraterestrii colaboreaza cu guvernul !!!


Extraterestrii sunt printre noi – a fost recunoscut oficial!

AlienIn cadrul evenimentului public “Zilele Dezvaluirii”, desfasurat in perioada 29 aprilie – 3 mai 2013, fostul ministru al apararii din Canada marturiseste ca exista cel putin doi extraterestri care lucreaza in prezent cu guvernul american in cadrul unui proiect ce vizeaza transferul catre SUA a unor tehnologii extraterestre.
Paul Hellyer, fost ministru al Apararii in Canada, face dezvaluiri directe si transante, in cadrul unei auditii oficiale: exista mai multe specii de extraterestri care au vizitat si continua sa viziteze Pamantul, fiecare cu interesele sale. Printre aceste specii el ii aminteste pe cei din Zeta Reticuli, cei din Orion, apoi pe cei din Pleiade si cei din Andromeda. Aceasta auditie oficiala este unica, fiind una dintre cele mai clare confirmari ale realitatii extraterestrilor.
Alte subiecte aduse in discutie in cadrul acestei auditii oficiale care a durat 25 de minute: complexul militar-industrial, impreuna cu grupul Bilderberg, Comisia Trilaterala si Consiliul pentru Relatii Externe, formeaza asa-numita Cabala. Hellyer aminteste si de asa-zisele guverne din umbra, de elita conducatoare, de Rockefeller si de clanul Bush.
El afirma ca exista 2 extraterestri de tipul “albi si inalti” care traiesc in prezent intr-o baza secreta care apartine Fortelor Aeriene ale SUA. Informatiile i-au fost furnizate de Charles Hall, care i-a povestit cum a ajuns sa ii intalneasca, sa stabileasca o relatie de incredere cu cei doi extraterestri care se aflau la baza din Nevada, si care in prezent lucreaza impreuna cu oficiali americani in cadrul unui program secret prin care SUA are acces la tehnologie extraterestra.
Paul Hellyer recunoaste public in cadrul acestei auditii oficiale ca scopul lui este acela de a se incepe imediat dezvaluirea completa a adevarului despre existenta extraterestrilor. “Asa cum copiii reusesc sa supravietuiasca adevarului ca Mos Craciun nu exista, la fel cetatenii platitori de taxe sunt capabili sa accepte realitatea extinsa a existentei extraterestrilor pe planeta noastra”, completeaza el ca argument in favoarea dezvaluirii imediate a adevarului.
“Faptul ca exista civilizatii extraterestre mult mai avansate decat noi poate fi umilitor pentru unii dintre noi, dar acesta este un pas necesar pentru supravietuirea umanitatii”.
Pentru salvarea planetei este necesar ca umanitatea sa renunte la industria petroliera si sa inceapa folosirea energiei curate, regenerabile si gratuite. Desi acest deziderat este capital, actualii conducatori nu doresc sa schimbe nimic, fiind perfect multumiti cu actualul sistem financiar global care este de o infantilitate copilareasca si care nu serveste adevaratei evolutii a umanitatii.
“Congresul SUA este partial responsabil pentru aceasta situatie dezastruoasa in care ne aflam. Tehnologia pentru energia gratuita EXISTA deja, dar este tinuta secreta de catre Cabala”, adauga Hellyer.
“Rockefeller recunoaste ca scopul acestei “elite” conducatoare este de a instaura un Guvern Mondial compus din membrii Cabalei, care nu este ales de nimeni, si care nu da socoteala nimanui”, completeaza Hellyer. Este exact ceea ce se ascunde in spatele denumirii de Noua Ordine Mondiala. “Conform domnului Rockefeller, acest plan se afla deja in fazele sale avansate”.
Paul Hellyer aminteste ca au existat de-a lungul recentei istorii numeroase ocazii de a face mult bine pentru evolutia umanitatii, dar de fiecare data aceste ocazii au fost irosite fiind “deturnate” de interesele Cabalei.
In timp ce membrii comisiei care prezida evenimentul public se multumeau, la inceput sa zambeasca batjocoritor, pentru ca mai apoi sa se incrunte si sa devina nelinistiti, au existat cateva persoane in sala care au avut curajul sa-l aplaude de fiecare data cand Hellyer declara public adevarul.
Auditia publica a avut loc la data de 3 mai 2013, in cadrul zilelor Publice pentru Dezvaluiri “UFO Citizen Hearings on Disclosures” care s-au desfasurat in perioada 29 aprilie – 3 mai 2013.
Filmul auditiei oficiale: https://vimeo.com/65430488
PRECIZARE: O clarificare in acest articol in care apare o referire la “cabale” secrete, pentru a nu crea confuzie. Este vorba de o traducere care lasa de dorit a cuvantului “cabal” care in romana a ajuns “cabala” si se poate asocia in mod total eronat cu “Cabala” sau “Kabbalah”, care se refera la intelepciunea Cabala, esenta spiritualitatii.
c-a-b-a-l = “the English history a group of ministers of Charles II that governed from 1667-73: consisting of Clifford, Ashley, Buckingham, Arlington, and Lauderdale” (Theodore Welt)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…