RevenueHits

Leptop 1. 1. bun!@ 2.Mobile interstitial domnulbubu.blogspot.com Pentru mobil Calin 254269_494064_1 2.bun 3. mobil2 domnulbubu.blogspot.com pentru mobil 254269_494064_0 3.bun Toate de pe blog 1. bara de sus. 2.play 2.Buton 4 mobil 5.mobil 1
Breaking News
Loading...
luni, 25 martie 2013

AI TELEFONUL ASCULTAT? AFLA ACUM!!>>Mulţi dintre români se tem că au telefoanele ascultate. Ei bine, Dan Diaconescu a demonstrat în această seară că oricine poate verifica dacă îi este ascultat telefonul şi a făcut public un număr unde românii pot verifica acest lucru.
>>Invitat la Mihai Morar în emisiunea "Răi da' buni", Dan Diaconescu a dezvăluit un număr de telefon, din trei cifre, cu ajutorul căruia oricine poate afla dacă are telefonul ascultat.
>>Astfel, cei care doresc să afle trebuie să sune la 544. Dacă în telefon se aude un robot telefonic, care spune "că acest număr nu există" sau că "abonatul nu poate fi contactat" înseamnă că nu aveţi telefonul ascultat. Dacă totuşi după formarea numărului se aude un sunet ciudat, ca şi cum s-ar încerca formarea unei legături sau alt zgomot, atunci acel aparat este cu siguranţă ascultat.
>>Aflată şi ea în platou, Adriana Bahmuţeanu a încercat la rândul ei şi a aflat cu stupoare că şi telefonul ei este ascultat. Acelaşi lucru l-a păţit şi Mihai Morar.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Lasati un comentariu

 
Toggle Footer