FILME MULTE SI BUNE, NOI SI VECHI, GRATIS


Zorba Grecul (1964) – filme online

The Sea Hawk (1940) – filme online

Le capitaine Fracasse (1961)

Vă găsesc fermecător (2006)

Mizerabilii (1958) – filme online

Postman Blues (1997) – filme online




Posted: 29 Jan 2013 04:43 AM PST
3 premii şi 4 nominalizări Oscar, 5 nominalizări Globul de Aur, 2 nominalizări BAFTA
“Zorba grecul este un film despre oameni cu sange fierbinte si oase solide, despre salbaticiune si inadaptare umana, despre semnificatiile vietii. Totul in acest film, inclusiv muzica lui nostalgica si incredibil de frumoasa, se prezinta la scara mare. Singurul lucru care ii lipseste este culoarea.” – George Angeli – 1965 (Films and Filming).Capodopera a celei de a saptea arte, filmul Alexis Zorbas(Zorba The Greek) este ecranizarea romanului cu acelasi nume a lui Nikos Kazantzakis.Regizorul Mihalis Kakogiannis a fost norcos sa gasesca colaboratori ca Mikis Theodorakis(genialul compozitor al coloanei sonore) si Walter Lassally(care a filmat tot tinutul saracacios unde are loc cea mai mare parte a actiunii).Filmul este dominat in totalitate de catre Zorba, pentru care Anthony Quinn a fost alegerea perfecta.Acesta pare a fi cel mai bun rol interpretat de Antony Quinn vreodata.Exuberanta lui Zorba,capacitatea caracterului de a vedea numai partea senina a vietii si de a transfera atitudinea sa optimista si celor din jur ,combinate cu metafora dansului pe plaja pustie fac din acest film o capodopera.Deasemenea actori ca Irene Papas si Alan Bates isi joaca rolurile cu profesionalism ,interpretand caractere puternice cu mare autenticitate.
Posted: 29 Jan 2013 05:01 AM PST
Titlu original : The sea hawk
Geoffrey Thorpe este unul dintre corsari, un pirat in slujba majestatii sale regina Elizabeta I. In ajunul razboiului anglo-spaniol, acesta distruge un galion spaniol care ii avea la bord pe ambasador, Don José Alvarez, si pe nepoata sa, Doña Maria, veniti sa asigure Anglia de intentiile pasnice ale Spaniei. Public, regina da ordine sa fie restransa miscarea corsarilor. Suspicios, Thorpe ii marturiseste propriile nelinisti in privat si pleaca catre Panama , dar este tradat si cade in mana spaniolilor.
Posted: 29 Jan 2013 04:24 AM PST
Nobilimea care locuia la Versailles a stat departe de vacarmul primelor zile ale Revoluţiei Franceze, panica instalându-se treptat şi la palat. Ritualurile, fastul, extravaganţele şi luxul făceau din viaţa la Versailles o lume aproape fantastică. Regina , Marie-Antoinette, a rămas în istorie pentru capricile sale şi frivolităţi, fiind renumită pentru replica “Dacă nu au pâine, să mănânce cozonaci”, referitor la săracii care se plângeau de foame. Acţiunea filmului e povestită din perspectiva servitorilor din palatul regal, în special din punctul de vedere al celeia care se ocupa de lecturile reginei, Sidonie.
Posted: 29 Jan 2013 02:28 AM PST
The Lucky One este povestea unui puscas marin care supravietuieste la trei misiuni in Irak. El atribuie norocul sau unei fotografii pe care a facut-o unei femei pe care n-o cunoaste. El se decide sa-si intalneasca “talismanul norocos” in momentul in care se intoarce in Carolina de Nord. Filmul este bazat pe romanul cu acelasi nume de Nicholas Sparks (Nights in Rodanthe/Nopti in Rodanthe, A Walk to Remember/O iubire de neuitat si Message in a Bottle/Mesaj de departe).
Posted: 29 Jan 2013 02:10 AM PST
Acţiunea din “PARANORMAL ACTIVITY 4″ se petrece la 5 ani după evenimentele din primele două filme şi la 24 de ani după “PARANORMAL ACTIVITY 3″, în momentul în care Katie îl răpeşte pe Hunter. Acţiunea urmăreşte viaţa lui Alice, a prietenului ei Ben, a mamei sale şi a fratelui său Wyatt, în momentul în care activitatea paranormală se instalează, odata cu mutarea lui Katie şi Hunter (acum îl cheamă Robbie) în casa din vecini. După ce Katie ajunge la spital, mama lui Alice îl ia pe Robbie la ei acasă, ceea ce duce la întâmplări stranii în casă.
Posted: 29 Jan 2013 02:01 AM PST
Ecranizarea , după romanul lui Teophile Gautier (1811-1972) ,’ Le Capitaine Fracasse’ descoperă lumii iubitoare de cinematografie imaginea unei lumi în care viaţa reală înfăţişată de Gautier se contopeşte cu spectacolul ambulant iar suspansul şi culoarea date de mişcarea de scenă a personajelor devin probabil secretul longevităţii acestui roman ‘Capitaine Fracasse’ transpus în scenă de …. Într-un castel ruinat din Gasconia trăieşte , într-o sărăcie lucie , ultimul vlăstar al nobilei familii Sigognac . Întâmplător , în drumul lor ‘ o trupă de actori , rătăcind pe drumul spre Paris , poposeşte în împrejurimile castelului ruinat şi părăsit . Tânărul baron intră în graţiile trupei de saltimbanci şi hotărăşte să-i însoţească pe actori sperând ca odată ajuns în capitala regatului , norocul lui se va schimba . Dar , aici se îndrăgosteşte de frumoasa Isabella şi baronul de Sigognac devine membru al trupei de comedianţi cu numele căpitanului Fracasse Înrăgostit nebuneşte fiind , va trebui să-şi apere dragostea de nenumăratele capcane întinse de destin
Posted: 29 Jan 2013 01:48 AM PST
Ayme (Michel Blanc), un fermier francez, trece printr-o perioadă grea a vieţii după pierderea suferită din cauza morţii soţiei sale. Nu prentru că ar fi fost foarte ataşat de fosta soţie, ci pentru că îi lipseşte un ajutor ‘bun de muncă’. Ayme nu-şi mai vede capul de atâta treabă în gospodărie: vase nespălate, casa murdară… e clar, este nevoie urgent de o gospodină, de o nevastă!Dar de unde să găseşti o nevastă potrivită în micuţul sat izolat într-o zonă rurală a Franţei?Ayme recurge la serviciile unei agenţii matrimoniale. Şefa agenţiei înţelege repede că el nu caută dragoste ci caută o gospodină ‘bună la toate’. Recomandarea sa este să caute o nevastă din România, unde multe fete ar face orice să poată scăpa de lipsurile materiale cu care se confruntă.Ajuns în România, Ayme o cunoaşte pe Elena (Medeea Marinescu). Elena se dovedeşte a fi o femeie care poate oferi cu mult mai mult decât căuta acest văduv însingurat. Întâlnirea dintre cei doi va oferi multe surprize şi o lecţie de viaţă.
Posted: 28 Jan 2013 12:25 PM PST
Este o ecranizare a romanului cu acelaşi nume al lui Victor Hugo , scris în anul 1862 , regizat de către Jose Dayan . Romanul este una dintre cele mai mari realizări ale lui Victor Hugo şi a fost scris în timpul exilului său . Este considerat o frescă socială a societăţii franceze din acea perioadă.Se pare ca acesta ecranizare a fost una dintre cele mai bune din toate timpurile.
Posted: 28 Jan 2013 12:11 PM PST
A postman is mistaken for a dangerous criminal by the police.
Regizor:
Hiroyuki Tanaka
Scenarist:
Hiroyuki Tanaka
Genul:
Actiune / Drama / Crima
Durata:
110 minute
Posted: 28 Jan 2013 12:04 PM PST
Eric Bana si Olivia Wilde interpreteaza doi frati care se despart in timpul unei furtuni foarte puternice, in timp ce erau pe drum spre Canada pentru a se ascunde dupa jaful unui cazino.
Bana si Wilde infrunta cu mult curaj o furtuna de zapada pentru a scapa de politistii care sunt pe urmele lor, toate acestea petrecandu-se in noul trailer al lui “Deadfall”. Bana il interpreteaza pe Addison , in timp ce Wilde o joaca pe sora acestuia, Liza. Cei doi sunt pusi pe fuga dupa ce un jaf planuit la un cazino nu a mers tocmai cum trebuia.In timp ce fug de politie, cei doi frati au un accident de masina si raman blocati in mijlocul zapezii. Addison ucide un agent care le gasise masina lovita, iar apoi cei doi se despart pentru a ajunge la granita cu Canada in cele mai rele conditii posibile.Deadfall a fost deja proiectat pe marile ecrane in 2012 in cadrul Festivalului de Film de la Tribeca.
Recomandari Filme:
2. If Only - Click aici
3. Secretariat - Click aici
4. What Dreams may come - Click aici
5. The Blind Side - Click aici
6. Julie & Julia - Click aici
7. 1000 de cuvinte - Click aici
8. Inchisoarea ingerilor - Click aici
9. Erin Brockovich - Click aici
10. Precious - Click aici
11. The Tree of Life - Click aici
12. Finding Neverland - Click aici
13. The Vow - Click aici
14. Enchanted - Click aici
15. Powder - Click aici
16. American Beauty - Click aici 
17. Peaceful Warrior - Click aici
18. August Rush - Click aici 
19. Avatar - Click aici 
20. New Year's Eve - merita sa il vedeti in preajma Anului Nou - Click aici
21. The Words - Click aici
22. Ms. Nobody - Click aici 
23. Sleepless in Seattle - Click aici
24. You've got mail - Click aici
25. When Harry met Sally - Click aici 
26. Seven Pounds - Click aici
27. Gandhi - Click aici 
28. The Shift - Click aici 
29. Conversatii cu Dumnezeu - Click aici
30. Efectul Umbrei - Click aici 
31. Poti sa-ti vindeci viata - Click aici 
32. The Opus - Click aici 
33. Thrive - Click aici 
34. Ziua Cartitei - Click aici 
35. Validation - Click aici 
..
Recomandari Concerte
1. Celtic Woman - A Christmas Celebration Click aici 
2. Andrea Bocelli - Click aici 
3. Sarah Brightman - Click aici
4. Celine Dion - Click aici
5. Andre Rieu - Click aici 
6. Yanni - Click aici 
7. Enya - Click aici 
__._,_.___

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…