Treceți la conținutul principal

CEA MAI TANARA FEMEIE DIN LUME



In 1939, o fetita de 5 ani dintr-un satuc din Peru a devenit cea mai tanara mamica din lume. Micuta a dat nastere unui baietel prin cezariana, pentru ca organismul ei era prea fragil pentru a trece printr-o nastere naturala.

Considerata cea mai tanara mama din lume, Lina Medina a inceput sa se maturizeze fizic de la o varsta foarte frageda. La doar trei ani, ea a avut prima menstruatie, iar la cinci ani sanii ei au inceput sa arate ca cei ai unei femei adulte.

Cand a observat ca abdomenul incepe sa i se mareasca din ce in ce mai mult, parintii nu au stiut ce s-a inamplat cu fetita si au dus-o la medic, cerandu-i acestuia sa inlaturea ceea ce ei credeau ca este o tumoare. In urma unui control mai atent, specialistul a descoperit ca Lina era, de fapt, insarcinata.
Citeste si: Exista numai 10 femei in lume ca ea. Afla ce o face atat de speciala
Corpul micutei nu ere pregatit sa suporte chinurile nasterii, asa ca bebelusul ei a fost adus pe lume cu ajutorul unei cezariene si a crescut de parca ar fi fost fratele copilei, nu fiul ei.
Gerardo a aflat adevarul la varsta de 10 ani, cand colegii de scoala care auzisera o multime de zvonuri au inceput sa rada de el.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…