BASESCU LA REFERENDUM, ultimul razboi

Ultimul mare război al lui Băsescu contra României va avea loc în Dobrogea şi Marea Neagră

Voievodul noului imperiu petrolier

Toată suflarea gazetărească obedientă sau nu băsescului, se repede astăzi ca mai întotdeauna, pe subiecte de presă banale sau lansate de serviciile secrete cotroceniste cum ar fi „liniile” maghiare care stau pe gura tuturor „ofiţerilor acoperiţi” de prin presă şi televiziuni, adăugând astfel prin aceştia, un neologism prostesc pentru cuvântul „facultate” după metoda filologului de cartier Mircea Badea care ne umplu în dobitocia lui ţara cu ciumpalaci în loc de ciupalaci cum scrie la dicţionar.
Din asemenea zguri de informaţie trăieşte mass-media astăzi, ea fiind primul inamic contra poporului român după marele inconştient Traian Băsescu, un preşedinte care ne ucide prin incultura lui şi prostia sfătuitorilor din jur. Pentru că numai două-trei articolaşe am întâlnit în ziarele noastre despre noua iubire Băse-Chevron după ce „curva” Petrom – cum îî zice - îl înşelă pe preşedinte luând ea tot mălaiul din vânzarea petrolului românesc extras cu 16 dolari barilul şi vândut cu 130 dolari barilul chiar pe piaţa românească.
La braţ cu Chevron şi alţi devoratori economici de ţară, mândru în marea lui inconştienţă, Băse iese la ceas de seară la televiziune şi ne expune viitorul rai românesc: avem gaze naturale prin Marea Neagră şi Dobrogea cât să dăm la tot cartierul est-european. Apoi, la auzul unei asemenea gogoaşe, în frunte cu jurnalele, românii jubilează exact ca germanii lui Hitler la intenţia acestuia de a făuri Marele Imperiu pur arian de 1000 de ani.
Numai că Marele Imperiu de Petrol şi Gaze al lui Băse va prăpădi fizic şi definitiv România după inconştienta sa operaţiune malefică de până acum, de distrugere a economiei, ştiinţei şi culturii ţării. Orice urmă de viaţă normală şi sănătoasă va dispărea încet şi sigur din România în următoarele secole iar declanşarea acestui fenomen a început chiar prin ieşirea recentă în public a acestui preşedinte ascuns in timpul gerului la Cotroceni, nu de frig ci de protestele din stradă.
Catastrofa ecologică va prăpădi România în etape cu concursul securistului MRU - Mihai Răzvan Ungureanu pus prim ministru de către Băsescu pentru a-şi asigura neîmpotrivirea ofiţerilor care veghează la securitatea ţării.
Prima etapă a dezastrului va avea loc anul acesta, premierul Mihai Răzvan Ungureanu întâlnindu-se cu oficialii Chevron pentru a da girul grupului petrolier de a începe explorarea gazelor de şist prin fracturarea hidraulică. Adică prin infiltrarea în şisturi a unor explozibili şi a sute de chimicale, explozia eliberând prin crăpăturile subterane gazul din şist iar chimicalele pregătindu-l pentru exploatare. Ori, a provoca explozii în apropierea faliilor continentale care declanşează cutremurele din Vrancea înseamnă sinucidere curată! Înseamnă apocalipsa României! Cuadrilla Resources, compania care se ocupă cu exploatarea gazelor de şist în Marea Britanie, a admis că metoda folosită este "probabil" responsabilă pentru două cutremure produse în Lancashire, Anglia. Deşi acolo nu există nici un pericol iminent de cutremur ca în România, fracţionarea a cauzat cutremure în zona Blackpool din Marea Britanie şi un cutremur de 4 grade în Ohio. În zona Oklahoma, unde în mod normal erau 50 de seisme pe an, s-a ajuns la înregistrarea a 1.047 de mişcări telurice în 2010. Huffington Post scria în luna noiembrie că, după câteva cutre­mure mici în nordul Ar­kansas, în apropierea unei formaţiuni de gaze de şist, statul a închis trei puţuri care operau lângă o falie necunoscută şi care contribuiau la cutremure.
Şi chiar dacă România nu va cădea pradă unor cutremure devastatoare ci va pune la pământ iaca, acolo, un mic sfert de Bucureşti, în etapa doua a exploatării gazului prin infiltrarea unor substanţe chimice în subteran, se vor distruge definitiv imensele lacuri de apă subterană din subsolul dobrogean din care deja au început a se alimenta câteva localităţi. Şi din care, cu siguranţă se va alimenta în viitor întreaga populaţie a Dobrogei, dacă nu chiar capitala având în vedere penuria de apă potabilă începută pe glob. Peste un secol sau două, preţul apei potabile va ajunge să depăşească de sute de ori toate „câştigurile” obţinute din exploatarea gazului de şist.
Căutaţi pe Google, până nu va dispărea de pe Internet filmul „Comoara din adâncurile Dobrogei”.
http://www.stirileprotv.ro/lbin/video_embed.php?media_id=60519611


Mai nou, stârnirea opiniei publice la aflarea posibilului dezastru ecologic provocat de cianuri la Roşia Montană l-a făcut pe Băse, în paranoia lui de a aduce „fericirea poporului” în stilul lui Hitler, să atragă în funcţii pe cei mai incomozi securişti pentru a-şi atinge visurile malefice. Pentru că trebuie spus totuşi că în rândurile organelor de securitate ale României există şi ofiţeri patrioţi care nu numai că dezvăluie ce dezastru va fi la Roşia Montană dar şi ce apocalipsă ne paşte pe linia Vrancea – Marea Neagră. Hoţomanul de Băsescu, conştient de asta, a mânjit nu numai pe MRU şi Meleşcanu cu funcţii mari în stat dar şi pe alte cadre suspectate că ar „crâcni”. Cu toate astea cel puţin unul a scăpat: el se numeşte Marian Rizea şi atunci când a primit prin e-mail un film care arăta ce prăpăd a făcut metoda de fracturare hidraulică în America, n-a mai putut răbda. Iată scrisoarea lui trimisă unui prieten şi care e acum retrimisă din om în om ca să ne deşteptăm şi noi românii în ultimul ceas:

„Mulţumesc pentru mesaj, prietene! Ştiu filmuleţul "Gazul care ucide" şi cunosc problema privind utilizarea tehnologiei fisurării hidraulice pentru exploatarea hidrocarburilor. Se studiază la facultatea de petrol şi gaze şi în alte instituţii similare din străinătate şi se aplică de mai mulţii ani dar în anumite condiţii.
România şi Polonia deţin cele mai mari zăcăminte de gaz de şist, din Europa.
Prin anii 1980, Institutul de cercetări petrol-gaze din Câmpina, numărul 1 mondial, a avut nişte teme de cercetare catalogate "000" !!!, de două dintre acestea m-am ocupat personal.
În arhive se găsesc dovezi despre rezultate, specialiştii implicaţi, acţiuni ale esticilor şi vesticilor, etc. etc. dar şi decizii ale mai marilor vremii care înţelegeau riscurile pentru România dacă se utilizează metoda în apropierea rezervoarelor de apă subterană sau al altor zone protejate. Prin 1983-1985, un dr. ing. geolog, de mare talie ştiinţifică de la Centrala Gazului Metan Mediaş, a abordat în teza sa de doctorat, într-un capitol secret, PROBLEMATICA... atrăgea atenţia asupra pericolului pe care-l reprezintă fisurarea hidraulică...! SPUNEA CA IN TRANSILVANIA SI IN DOBROGA(In Marea Neagră se descoperiseră zăcăminte de gaz de şist) SUNT CATEVA REZERVOARE DE APA POTABILA SUBTERANA!
Teza acelui dr. ing. geolog a fost copiată de o tipă şi vândută unuia care a emigrat în RFG în 1980. "I-am prins" la graniţă cu multe materiale... o poveste impresionantă, cu măsuri pe "măsură".. Am avut multe zile şi nopţi de alergătură, nesomn şi zbucium!!!!!! Ceauşescu a ronţăit mult problema, în 1987 şi nu s-au luat măsurile cerute de legea de atunci: trădare, spionaj, subminare... generalii Vlad, Macri, Moţ şi alţii doi, erau la curent cu afacerea dar nu puteau trece peste hotărârea partidului ... s-au găsit alte metode de soluţionare, "Să nu-i deranjăm",... pe nemţi!!!!!!!!
După 1989, acel individ, cu iniţialele M.F., reprezentant al unor firme germane, engleze, americane, franceze, canadiene şi chiar ruseşti, a revenit în România şi s-a pus pe afaceri. Sub nasul nostru, al celor din servicii care cunoşteam povestea, a pus la cale distrugerea cercetării româneşti în petrol şi gaze şi minerit (Mulţi specialişti de la institutele din Câmpina, Mediaş şi chiar PETROSTAR Ploieşti, au emigrat în Canada), la privatizarea PETROM, a distribuţiei de gaze iar acum încearcă ROMGAZ SI TRANS-GAZ...
O curveştină blondă, pe care nu o nominalizez, fiind extrem de cunoscută, a favorizat de curând, apariţia unei legi care dă posibilitatea firmei CHEVRON să foreze în Marea Neagră şi să aplice metoda fisurării hidraulice... Statul român pierde miliarde de euro pentru că firma nu trebuie să mai plătească taxele aferente (STRIGATOR LA CER!!!!!!!!!! NUMAI IN ROMANIA SE POATE ASA CEVA!!!!!!!!!!!!) şi VA FI INFESTAT ATAT REZERVORUL SUBTERAN ROMANESC CAT SI CEL ROMANO-BULGARESC! In plus, metoda pune în pericol echilibrul ecologic din Marea Neagră... sunt imense rezerve de hidrogen sulfurat care pot produce o catastrofă regională! Atât sovieticii cât şi românii au cercetat acest fenomen, potenţial proiect militar de maximă importanţă. Este mult de comentat... În ataşament ai un material documentar despre rezervele de apă potabilă care reprezintă puncte strategice pentru România... cred ca specialiştii serviciilor de informaţii ar trebui să regândească întreaga activitate şi să acţioneze pentru apărarea intereselor majore, strategice de supravieţuire a poporului român, chiar şi peste capul acestor guvernanţi vremelnici, nepăsători şi lacomi (aş putea utiliza un alt termen mult mai adecvat...).
Din respect pentru prietenii mei de e-mail-uri, inclusiv pentru colegii care ar trebui să intercepteze acest mesaj, să verifice şi să gândească la stoparea acţiunilor îndreptate împotriva conaţionalilor de aşa zişi prieteni şi neprieteni, voi include în lista de destinatari şi alte persoane, cu speranţa că cine trebuie să audă, va auzi şi va proceda în consecinţă! Legiuitorii actuali ar trebui să desecretizeze toate acele dosare ale fostei securităţi care se referă la apărarea intereselor României, să ştie tot românul cine îl fură pe faţă şi îl zdrobeşte zi de zi! De 22 de ani "vrem" să deconspirăm foştii securişti dar în subsidiar î-i protejăm pe trădătorii de neam şi de ţară!!!!!!!!!!!! Îndobitocim zi de zi prin mass-media acest popor (cu scandaluri de presă, curveturi devenite dive, hoţi de toate felurile, neromâni ajunşi în posturi cheie, etc. , etc.) dar nu-i spunem adevărul... şi în acest timp, economia României se evaporă, se distruge ştiinţa, cultura, credinţa, fibra acestui neam!!!!!!!!!!
Eu sunt un fost securist şi sunt de acord să fiu anchetat public cu privire la tot ce am făcut ca ofiţer de informaţii, înainte şi după 1989!!!!!!!! şi să se pună în balanţă bunele şi relele! Iar judecata să fie a românilor, nu a celor care se ţin cu dinţii de putere!
DAN PURIC:
"Popor român, nu te-ai săturat să stai pe locul mortului şi să fii condus de toţi tâmpiţii?
Chiar ţi-e jenă să iubeşti ţara asta? Nu trebuie să fii naţionalist-comunist pentru asta".

Cu toată stima si cele mai bune/patriotice intenţii (apropos... de drumul pavat cu cele mai bune intenţii...))), Marian RIZEA”

Iată ce se spune şi în filmul „Gazul care ucide” aflat pe YouTube la adresa http://www.youtube.com/v/9OGu2ylErNk :

„Apă care ia foc, probleme grave de sănătate și apă potabilă contaminată – acestea sunt doar câteva din efectele pe care le are asupra mediului și asupra oamenilor extracţia gazelor naturale prin metoda fisurării hidraulice. Printre firmele care utilizează această metodă se numără și Chevron, care va începe în 2012 extracţia gazului de şist din România folosind aceeaşi metodă. În timp ce țara noastră nu impune nici un fel de restricție în acest sens, Bulgaria a decis să retragă licența de explorare și exploatare deținută de Chevron din cauza preocupării pentru mediu. De asemenea, și Franța a interzis această practică, iar statele americane New Jersey și New York au aplicat și ele interdicția pentru o perioadă de un an.
Zonele din România unde urmează să înceapă exploatarea sunt județele Vaslui, Bihor, Arad, Timiș, Tulcea și Constanța. Acest film documentar (cu titlul original Gasland), realizat de Josh Fox în mai multe state din SUA unde companiile folosesc această metodă, scoate la iveală efectele devastatoare pe care le-a avut acest tip de exploatare asupra comunităților locale: boli cronice, suferință și poluarea masivă a mediului.”

Precizăm că pentru activarea subtitrării, trebuie să apăsați butonul CC în timp ce filmul rulează.



Ca voievod în mult visatul său Mare Imperiu de Petrol şi Gaze, Băsescu îşi face azi jocul propriu în văzul lumii şi fără să-i pese barem o clipă de dreapta judecată a istoriei. El are acum totul la cheremul lui: justiţie, securitate, armată, parlament, presă.
Scenariul securistului Băsescu (dosar 3990/1973)(1) devenit agent dublu şi supranumit „spionul şcolit de CIA la Anvers” a început cu Strategia de „asistenţă” a Grupului Băncii Mondiale pentru România, în perioada 2002-2004, prin care se crea în ţară un mediu macroeconomic subjugat marilor oligarhii mondiale şi cucerirea unor domenii cheie.
Prin Traian Băsescu, Banca Mondială a acţionat practic, analizând şi informaţiile esenţiale desfăşurării programului FMI, incluzând obiective şi termene pentru privatizarea societăţilor comerciale de stat şi a instituţiilor financiare. Adică avuţia României. Visul lui Băsescu de a deveni un nou Ceauşescu cu renume mondial, depindea de acest program şi acordul cu Banca Mondială privitor la strategiile de privatizare a unor entităţi cum ar fi Alro, Alprom, Petrom, Rafo şi altele. Acum austriecii OMV sunt singurii care extrag ţiţei din subsolul nostru şi deşi statul roman, deţine încă o participaţie importantă la Petrom, poate să-şi ia gândul de la dividende sau de la impozitul pe profit etalat de jurnalele obediente.
Adevărul gol-goluţ este că Voievodul Traian a dus înaltei împărăţii de la Viena plocon „averea“ companiei romaneşti Petrom şi acum se vaită (sincer oare?) că Petrom este o curvă care l-a înşelat!
Să-i spunem noi pe limba lui:
„- Halal ţie marinare, toate astea-s curve nu numai Petrom! Şi Chevron, şi Total, toate-toate, de la Exon, Lukoil, Romgaz până la Rompetrolul vândut asiaticilor de către Patriciu pentru că tu n-aveai loc de el!”
Acum, nu-i bai că toate îţi vor pune capac în primul rând ţie, exact cum a făcut Petrom!
Baiul al mare este că deja ne-ai pus capac şi nouă, cu cinismul şi paranoia marilor malefici al lumii: Hitler, Pol Pot, Stalin, Benito Mussolini, Porfirio Diaz, Vladimir Lenin, Idi Amin, Mao şi Fidel Castro.

Prof. Nicolae N. Tomoniu,
13 martie 2012,
la două luni de la
începerea revoltei populare antibăsesciene .

ARTICOLE MAI VECHI PE ACEIAŞI TEMĂ
Razboiul marilor oligarhii
Tăuraşii marilor oligarhii mondiale
Războiul celor trei oligarhii

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…