Postări

Să luam atitudine. GUVERNANTI SI PRESEDINTE,LUATI AMINTE! Mesaj transmis de OMIR&GST

Mesaj transmis de OMIR&GST catre: Domnului Presedinte al Romaniei, Domnului Premier al Guvernului Romaniei   Dl. Presedinte Johannis, unui orfan i se aloca 8lei/zi hrana. Mai precis, la dejun o ceasca cu ceai, o felie manjita cu margarina si daca exista putin gem. La pranz o fiertura de cartofi si ce s-o gasi. Poate pilaf sau piure si seara sa se culce inainte de a manca. La fel si unui batran dintr-un azil de stat. Am vizitat mai multe orfelinate si azile cand am facut donatii si vorbesc in cunostiinta de cauza. Unui puscarias i se aloca 20 lei/zi. Stiti ca dupa statisticile de anul trecut, in Romania, 1 copil din 7 se culca nemancat, este descult si dezbrăcat. Numai vorbim de abandonul scolar. De ce nu faceti gratieri??? De ce nu aveti o comisie de Gratieri?? Cum este posibil ca un magistrat si un procuror sa acorde 5 ani pentru o amarata, mama a 5 copii minori, pentru furtul unei galeti cu struguri, pentru cei 5 copii muritori de foame. Trebuia sa f

Nuga de Casă!

Imagine
N-o mai cumpara din comert! Învaţă să faci cea mai bună Nuga de Casă! E gata în câteva minute şi ai nevoie de doar 7 ingrediente! Îţi e poftă de un desert delicios şi foarte uşor de făcut? Încearcă să faci nuga perfectă! INGREDIENTE: – 5 albusuri – 200 g miere – 300 g zahar – zeama de lamaie – 1 plic zahar vanilat – 200 g nuci, migdale, fistic, alune etc. – 2 blaturi de napolitana MOD DE PREPARARE: 1. Se bat albusurile pana devin spuma. Se pune mierea pe foc, se adauga zaharul si zeama de lamaie. Se ia de pe foc si se amesteca foarte bine, pana devine o compozitie groasa. Aceasta se toarna peste spuma din albusuri si se pune din nou pe foc, timp de 10 minute, amestecand foarte bine. 2. Cand compozitia a devenit omogena si groasa, se ia de pe foc, se adauga zaharul vanilat si nucile taiate bucatele. Totul se pune intre cele doua foi de napolitana si se preseaza foarte bine, pana cand se intareste compozitia. Cand s-a racit putin, nuga se taie in bucati. Pofta buna!

Dragă tânăr din Piața Victoriei ,

Imagine
        Te-am văzut aseară în Piața Victoriei. Aveai o sticlă într-o mână și o fumigenă în alta. In ochi nu am reușit exact să vad ce aveai, căci fularul îți acoperea fata, chiar și un pic în jurul ochilor. Bănuiesc că  purtai ura în privire. Ura împotriva a ceva. A ce, nici tu nu știi sigur căci o sticlă ai aruncat-o într-o mulțime de oameni, fără sa vezi pe cine lovești și fumigena ai aruncat-o spre cealaltă mulțime, a jandarmilor. Nu aveai o cauză pentru care te luptai. Nu țineai cu nimeni ci doar erai împotriva tuturor.     Te priveam și îmi era milă de cât de trist trebuie să fii. Cum ai ieșit tu asta seară din casă și brusc ai simțit că poți să faci mai mult rău decât ai ocazia zilnic. Ai mirosit prilejul de a face asta. Ti-a sunat telefonul și ai înțeles că e nevoie de tine. Atât de multa nevoie încât ți se oferă și bani pentru a participa. Într-o piață unde s-au adunat 150.000 de oameni ai ajuns și tu. Nu știu dacă ai văzut dar printre oamenii ăia în care ai aruncat cu ură

La un pas de moarte!

Mancarea este energie: Secretul ascuns despre mâncare

Imagine
Pofta buna la o masa linistita, la care sa savurati o mancare pregatita in liniste si cu multa dragoste.   Secretul ascuns despre mâncare      Se spune că undeva, într-un ținut îndepărtat exista o foarte bună bucătăreasă. Oameni de seamă din tot ținutul o angajau să gătească pentru petrecerile lor. Oaspeții erau de fiecare dată extrem de încântați, iar bucătăreasa era cunoscută și respectată pentru munca ei.      Spre deosebire de ceilalți bucătari și bucătărese, această femeie avea ceva special. Ea nu ținea secrete rețetele în timp ce toți ceilalți bucătari nu și-ar fi divulgat secretele pentru nimic în lume. Bucătăreasa noastră îi dădea rețeta exactă fiecărui om care i-o cerea.      Cu toate acestea, nu a existat nimeni, niciodată, care să gătească o mâncare la fel de bună ca ea.      Fiind atât de răspândită, vestea a ajuns și la urechile împăratului. Când a auzit, acesta și-a propus să o cunoască cât